Türkiye Dağcılığındaki Sorunlar ve Çözüm Yolları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,606

murat

Ana Kamp
Mesajlar
30
Tepkime Puanı
20
Yer
Trabzon
Web
merakligezgin.com
Merhaba
Dagcilik camiasinda yillardir sure gelen ve sonucsuz kalan tartismalara son verebilmek, sorunlarimizi yuz yuze konusarak tartisabilmek ve asgari mustereklerde anlasarak, ortak bir gorus yaratmak icin, 30 Eylul 2006 gunu bir cagri yayinlamis ve Turkiye daglarinda soz sahibi olan herkesi, Aralik ayinin ilk haftasi Istanbul'da duzenlenecek "TURKIYE DAGCILIGINDAKI SORUNLAR VE COZUM YOLLARI" konulu toplantiya davet etmistik.

Bu cagrimizdan sonra tartismalarin hizinin biraz kesilmesine ragmen devam etmesi ve 25 Kasim'da ( yeni gelen bilgilere gore 10 Aralik tarihinde ) TDF Kongresinin yapilacak olmasi nedeni ile toplantinin daha erken bir tarihe alinmasi onemli bir hale gelmistir. Toplantidan cikabilecek ortak kararlarin Kongre oncesinde saglayabilecegi yararlarda goz onunde bulundurularak, toplanti tarihi 11-12 Kasim 2006 olarak belirlenmistir.

Toplanti Organizasyonu Zirve Dagcilik ve Doga Sporlari Kulubu tarafindan yapilacak, toplantiya Kadir Has Universitesi Dagcilik ve Doga Sporlari Kulubu salonlarini acarak ev sahipligi yapacaktir.

Toplanti 11-12 Kasim 2006 Cumartesi ve Pazar gunlerinde, Kadir Has Universitesi Cibali Merkez kampusunde, Cibali Salonunda yapilacaktir. Toplanti 11 Kasim Cumartesi sabahi saat 09.30 da baslayacaktir.

30 Eylul gunu TDF sporcu, Ytudak ve Zirvedak mail gruplarinda yayinladigimiz bu cagrimizin olumlu bulunmasi ve destek verilmesine ragmen, su ana kadar toplantiya katilmak uzere cok az sayida kulup ve kisi basvuruda bulunmustur. Ulke dagciliginin ihtiyaci olan bu toplantinin organizasyon kismini ustlenerek, yillardir sure gelen kisir tartismalar ve sonuca gitmeyen serzenisler yerine, ozlenen bulusmayi saglamayi, acil ve ana sorunlarimizi konusmayi hedefledik. Eger bu toplantidan basarili sonuclar alinirsa, toplantilari geleneksel hale getirebilir ve organizasyon isini sira ile ustlenebiliriz.

Ancak, bu toplantinin genis bir katilim ile yapilmasi ve asgari mustereklerde anlasma saglanarak, ulke dagciligini ileri goturecek ortak kararlar alinmasi son derece onemlidir. Bu nedenle bugune kadar cesitli konularda gorus bildiren, tartismalara katki saglayan, daglara gonul vermis sizleri bu toplantiya katilmaya cagiriyoruz. Kuluplerinizi, Topluluklarinizi, Gruplarinizi, Goruslerinizi temsil etmek uzere toplantiya katiliniz.

Daglar icin daha fazla gec olmadan!

Saygilarimizla.

Orhan KOZAN
Zirve Dagcilik ve Doga Sporlari Kulubu
Genel Baskani

NOT - 1 : TDF kongresinin daha once aciklanan tarihe yetisemeyecegi ve 10 Aralik 2006 tarihinde yapilacagi konusunda duyumlar vardir. Henuz resmi bir aciklama yapilmamistir.

NOT - 2 : Toplantiya katilacaklarin asagida bilgileri yer alan Toplanti Sekretaryasina bilgi vermesi, kisi sayisi soylemesi gerekmektedir. Davet yazisi isteyenlerin de basvurmasini rica ediyoruz.

Toplantiya katilacak kurum ve kisilerin listesi web sitemizin duyurular bolumundeki http://www.zirvedagcilik.org/haber.asp?id=191 linkinde ilan edilecek ve guncellenecektir.

Toplanti sekreteryasi

• Oguz Kaan SENOL
Cep : 0535 971 87 06 Is: 0216 585 86 43 e-mail :eek:ksenol@gmail. com
• Aysun CERVATOGLU
Cep : 0542 275 02 51 e-mail: acervatoglu@ enkapower. Com
 

Etiketler
Ynt: Türkiye Dağcılığındaki Sorunlar ve Çözüm Yolları

Zirve afis for mail
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,498
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst