Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kargagakdedi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,779
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

kakyol' Alıntı:
dostlar selam bu torrent daki haritalari indiremiyorum cunki kimse paylasmiyor anladigim kadariyla :smiley: torrent harici enreden indirebilirim yardimlariniza ihtiyacim var simdiden ilginize tesekkur eder iyi calismalar dilerim

Haritayı ben indirdim. Fakat çok başarılı değil. 1-15 aralığı zoom çok net değil GPS de. haftaya elime çok başarılı 1 harita geçecek. Eğer gerçekten iş yaparsa paylaşırım. ;-)
 

Etiketler
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

paylasirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler
 

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Magellan Exploris 710 nasıl atılır bu haritlar. Yardımcı olabilecek varmı.?
 


Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

garmin kullanıcıları için.burada bahsedilen verilen haritaların hiçbirisi garmin cihazlarda açılmıyor tanınmıyor bilginize.birkaç ay öncesine kadar burada ve yabancı sitelerde dahil verilen yöntemlerin hiçbiri işe yaramadı.en sonunda bıktım bıraktım boşuna zamanınızı harcamayın.birdseye nin detaysız türkiye görüntüleri ile kullanmaya mahkumuz ne yazıkki.
 



Haritaların garmin ile kullanılabildiğini yazmışlardı ama Garmin kullanmadığım için ben de tecrübe edinememiştim. Konu başlığından garmin cihazlarla ilgili kısmı silmek farz oldu. Bilgi için teşekkürler.
 

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 Zoom Aralığında Google Earth Ve Osmmapnik Haritası

Merhaba Triton 400 harita ve Türkçe yazılımı elinizde varsa usuruh@hotmail.com ulaşımısınız.
Natural_Animal' Alıntı:
Modlar 2 gb nin üzerinde çalışmıyor. Bende daha önce Triton 400 modeli vardı. 2000 alınca 400 ü sattım. tabiki haritaların falan yedekleri de vardı. 2000 de haritalar açılmadı. Nette araştırdım. Sadece yüklü olduğu sd kartta ve makinada açılıyormuş. Kopya hiç bir şekilde diğer makinalarda açılmıyor.

Free haritada yükseltiler var ama yollar tam olarak mevcut değil. Bazen yollarıda görmek gerekiyor gps de.

Igo8 yükledim. Oda navigasyon fakat güncel program ve harita değil. Güncelini bulup ( uygun olanını ) çalıştıramadım. Güncel igo8 haritasını nasıl bulabiliriz?

Tabiki magellanın güncel çalışan yolları da gösteren haritasınıda?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,199
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst