Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kargagakdedi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,953
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Kargagakdedi' Alıntı:
Teşekkür butonu inanın umrumda değil . Arkadaşlara yardımcı olabiliyorsak yeterli. Benim merak ettiğim haritaların, bunları indiren arkadaşlara yararlı olup olmadığı yani bu haritaların işe yararlılığını merak ediyorum. Dönüş olsa bu konuda iyi olurdu.
Diğer bir mesele de tüm illerin haritalarını 18 yakınlıkta indirelim ki; ileride elimizde arşiv bulunsun, zira GOOGLE SERVER'ın ne yapacağı belli olmaz :smiley: Kimin elinde ne var bir öğrensek iyi olurdu.

Tuğrul bey 18x konusuna katılıyorum, doğa gezilerinde özellikle detay görmek gereken zamanlarda 18X, hatta keşke yapabilsek 19X süper oluyor, ancak öerneğin tüm Isparta ilinin 17x haritası 611mb tutuyor, 18x çook daha fazla tutacaktır, kendi adıma öncelikle yapabildiğim illerde 17x indirmeye çalışacağım, sonra inşallah 18x de yaparız. Kotalı netim olduğundan sürekli indirmekte zorluk yaşıyorum.

harita indirmesi yapan kişileirn bir listesini ve indirdkleri illeri ( ve yakınlıklarını) listede toplarsak sonra bunları kargoyla yollayıp ,birleştiip çoğaltabiliriz.
tabi bu işlemi yapanların sayılası pek falza olmaz tahminindeyim.

örneğin,

İndirilmesi Tamamlanmış: İndirilmesi Sürüyor
Tuğrul Yazgı------- Trabzon 18X , Mersin 18X, tüm Türkiye 15X--------------------
Barış Çağlar ------ Isparta 17X (merkez 18X) ------------------------------------------ Antalya

Etiketler

Arkadaşlar Garmin 62 e forumda ne söyleniyorsa aynılarını denedim ama gps hale tanımlanmayan jnx hatası veriyor. fikri olan varmı

uydu görüntülerini destekleyen jnx formatını kullanabilmek için Garmin'in birdseye paketi yüklü olması gerekiyor sanırım. Bu programla jnx formatı açılıyor O da garmin'in sitesinde 29 dolar. Bu formatı bir şekilde kırmışlar sanırım; kim kırmış, nasıl kırmış orasını bilmiyorum.

Arkadaşlar ben indirip triton 2000 e atmayı denedim Triton, r3 rc10 programı 2 gb sd karta çalşırken, 8 gb hcsd ?class ve 16gb 4 class hcsd kartlarda çalışmıyor. Sanırım r3 rc10 hızlı kartlara göre hazırlanmamış. Eski yavaş kartlardanda artık satılmıyor. Bendeki 2 gb olanında hafızası yeterli değil. Programı hcsd kartlar için modifiye etme şansımız var mı?

Yada mod 4 hcsd kartlarla çalışıyor. r3 rc10 içersindeki osmmapMapnik programını mod 4 e atabilir miyim? Nasıl?

Yardım edebilir misiniz?

Birde Free topo harita değilde asıl topo haritanız var mı?

r3 rc10 programından osmmapMapnik programını çıkarıp mod 4 e ekleyip 16 gb kartta çalıştırdım. Fakat gps in kendi topografik haritasını kullanırken her 2-3 dk da inteBrnal eror verip yeniden başlamasına neden oldu. Bende r3 rc10 programını 2 gb standart karta kurdum. Orda da aynı eror problemi kartı biçimlendirip sadece topografik haritayı yükleyip kullanana kadar devam etti..

Merhaba,
Bu haritayı iphone yada ipad'de kullanabilir miyiz? Kullanılabiliyorsa hangi programla kullanabiliriz?

tranemis' Alıntı:
Merhaba,
Bu haritayı iphone yada ipad'de kullanabilir miyiz? Kullanılabiliyorsa hangi programla kullanabiliriz?

Kullanamazsınız. Sadece magellan gps de kullanılabiliyor.

iphone da android altyapısı var onun için yazılımı bitmek üzere olan SASforandroid adlı bir program var . Yayınlandığında burada paylaşıcam. Bu arada bu 2 gb üzeri kartlarda magellan triton mod u çalıştıracak bir yol ben de bulamadım. 2gb ı geçmeden haritayı hazırlamak gerekiyor.

Modlar 2 gb nin üzerinde çalışmıyor. Bende daha önce Triton 400 modeli vardı. 2000 alınca 400 ü sattım. tabiki haritaların falan yedekleri de vardı. 2000 de haritalar açılmadı. Nette araştırdım. Sadece yüklü olduğu sd kartta ve makinada açılıyormuş. Kopya hiç bir şekilde diğer makinalarda açılmıyor.

Free haritada yükseltiler var ama yollar tam olarak mevcut değil. Bazen yollarıda görmek gerekiyor gps de.

Igo8 yükledim. Oda navigasyon fakat güncel program ve harita değil. Güncelini bulup ( uygun olanını ) çalıştıramadım. Güncel igo8 haritasını nasıl bulabiliriz?

Tabiki magellanın güncel çalışan yolları da gösteren haritasınıda?

Söylediğiniz gibi kopya magellan haritalar başka cihazlarda çalışmıyor. İgo 8 in güncel haritalarına gelince; bulabileceğiniz adresleri özelden size gönderirim.

Kargagakdedi' Alıntı:
Söylediğiniz gibi kopya magellan haritalar başka cihazlarda çalışmıyor. İgo 8 in güncel haritalarına gelince; bulabileceğiniz adresleri özelden size gönderirim.

Çok iyi olur. Magellan da çalışan güncel haritaları bulamadım bir türlü.

Kargagakdedi' Alıntı:

Çok iyi olur. Magellan da çalışan güncel igo8 haritalarını bulamadım bir türlü.

dostlar selam bu torrent daki haritalari indiremiyorum cunki kimse paylasmiyor anladigim kadariyla :smiley: torrent harici enreden indirebilirim yardimlariniza ihtiyacim var simdiden ilginize tesekkur eder iyi calismalar dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.