BarZef
Ana Kamp
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası
Tuğrul bey 18x konusuna katılıyorum, doğa gezilerinde özellikle detay görmek gereken zamanlarda 18X, hatta keşke yapabilsek 19X süper oluyor, ancak öerneğin tüm Isparta ilinin 17x haritası 611mb tutuyor, 18x çook daha fazla tutacaktır, kendi adıma öncelikle yapabildiğim illerde 17x indirmeye çalışacağım, sonra inşallah 18x de yaparız. Kotalı netim olduğundan sürekli indirmekte zorluk yaşıyorum.
harita indirmesi yapan kişileirn bir listesini ve indirdkleri illeri ( ve yakınlıklarını) listede toplarsak sonra bunları kargoyla yollayıp ,birleştiip çoğaltabiliriz.
tabi bu işlemi yapanların sayılası pek falza olmaz tahminindeyim.
örneğin,
İndirilmesi Tamamlanmış: İndirilmesi Sürüyor
Tuğrul Yazgı------- Trabzon 18X , Mersin 18X, tüm Türkiye 15X--------------------
Barış Çağlar ------ Isparta 17X (merkez 18X) ------------------------------------------ Antalya
Kargagakdedi' Alıntı:Teşekkür butonu inanın umrumda değil . Arkadaşlara yardımcı olabiliyorsak yeterli. Benim merak ettiğim haritaların, bunları indiren arkadaşlara yararlı olup olmadığı yani bu haritaların işe yararlılığını merak ediyorum. Dönüş olsa bu konuda iyi olurdu.
Diğer bir mesele de tüm illerin haritalarını 18 yakınlıkta indirelim ki; ileride elimizde arşiv bulunsun, zira GOOGLE SERVER'ın ne yapacağı belli olmaz Kimin elinde ne var bir öğrensek iyi olurdu.
Tuğrul bey 18x konusuna katılıyorum, doğa gezilerinde özellikle detay görmek gereken zamanlarda 18X, hatta keşke yapabilsek 19X süper oluyor, ancak öerneğin tüm Isparta ilinin 17x haritası 611mb tutuyor, 18x çook daha fazla tutacaktır, kendi adıma öncelikle yapabildiğim illerde 17x indirmeye çalışacağım, sonra inşallah 18x de yaparız. Kotalı netim olduğundan sürekli indirmekte zorluk yaşıyorum.
harita indirmesi yapan kişileirn bir listesini ve indirdkleri illeri ( ve yakınlıklarını) listede toplarsak sonra bunları kargoyla yollayıp ,birleştiip çoğaltabiliriz.
tabi bu işlemi yapanların sayılası pek falza olmaz tahminindeyim.
örneğin,
İndirilmesi Tamamlanmış: İndirilmesi Sürüyor
Tuğrul Yazgı------- Trabzon 18X , Mersin 18X, tüm Türkiye 15X--------------------
Barış Çağlar ------ Isparta 17X (merkez 18X) ------------------------------------------ Antalya