Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,343
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

Turhan Bey selamlar,

E-posta adresime bir boş e-posta gönderir misiniz. Size göndereceğim bir iki görsel ve bahsetmem gereken şeyler var da ;D

teşekkürler.

Etiketler

nevzat' Alıntı:
çalışmayı beklemedeyim selamlar.

nevzat bey unuttuğumdan değil inan şirketin işleri çok yoğun ondandolayı ilgilenemedim ama en kısa zamanda yani önümüzdeki hafta bakacam inşallah

saygılar

Hocam şu ekteki resimdeki gibi olabilir

ama daha şekilli bir çerçeve de olabilir

lütfen 3 tane olsun ayrıca hesap bilgilerini özelden atarsanız sevinirim

yaşar

zerzul' Alıntı:
merhaba yaşar bey internetten araştırdım fakat bulamadım bana linkini yollarsanız aynen yapıp yollarım bu arada "levye on board" süper olmuş ;D

levye on board.jpg

selam turhan bey ben aracımı birazdaha güzelleştirmek istiyorum aracım resmini yükledim ve sizin ilanlarınız içinden de seçim yaptım bana seçtiklerimin fiyatı ne kadar tutar acaba ve ödemeyi nasıl yapıyoruz acaba istanbulda yaşıyorum yeriniz istanbuldaysa elden nakit ödeme yaparak teslim alabilirim

419911_338143882894221_100000958360219_890279_715672306_n[1].jpg

429741_341200742588535_100000958360219_897939_1867419525_n[1].jpg

431116_341200879255188_100000958360219_897941_1757340502_n[1].jpg

ayı.jpg

anadolu+kartal%C4%B1.jpg

selam turhan bey ben aracımı birazdaha güzelleştirmek istiyorum aracım resmini yükledim ve sizin ilanlarınız içinden de seçim yaptım bana seçtiklerimin fiyatı ne kadar tutar acaba ve ödemeyi nasıl yapıyoruz acaba istanbulda yaşıyorum yeriniz istanbuldaysa elden nakit ödeme yaparak teslim alabilirim birde anadolu kartalının ebatları 70x70 olabilirmi kaputta kullancam 1 adet -türk bayrağı kapılarda 2 adet - haydi çamura logosu araç yanlarında 2 adet -(ayı) figür ünüde arka camda kullancam beni bilgilendirirseniz sevinirim

bayrak.jpg

haydi çamura.jpg

bence çalışmalarınız harıka ama turkıyede şu eksik bir site kurup belli olçulerde yapıp satmak buna inanın çok ihtiyaç var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR