Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,355
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

PatrolCat' Alıntı:
ARKADAŞLAR ÜZÜLEREK TURHAN BEY' in BANA YOLLAMIŞ OLDUĞU MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM..

Gezenbilir ailesi olarak bu arkadaşımıza destek olabilmek adına çalışmalarını desteklemeliyiz..
Evet zaten desteklediğimiz ortada ancak bana göndermiş olduğu mesaj beni ziyadesiyle üzmüştür..

'' merhaba murat bey özür dilerim ama bu mesajı size de yollamak durumunda kaldım ödenmeyen kargo ücretleri nedeniyle gezenbilir vasıtasıyla bu etiket satış işine biraz ara vermek durumundayım

ben zaten bir iş yerinde maaşlı çalışan bir elemanım ve bu tarz işleri de ek gelir olarak yapıp çocuklarımın eğitimine katkıda bulunmak maksadıyla yapıyorum ama gördüğüm kadarıyla ben bu işe verdiğim zaman ve emeğin karşılığını alamıyorum zaten bu tarz işeri çok cuzi karlarla yapmak yapıyorum ''

tekrar kusuruma bakmayın çok çok özür diliyorum
iyi çalışmalar

turhan reşitoğlu

Turhan Beye gerekli alakanın ve iyi niyetin gösterilebilmesi dileğiyle kendisini tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağımı belirtmek isterim..
Karadeniz Ereğliden Sevgi ve Saygılarımla
Murat AYRAL

merhaba turhan bey
yaşadığınız bu olumsuz durum ve gezenbilir çatısı altında böyle insanlar olduğu için çok üzüldüm ancak bu ürünleri ücret banka hesabınıza yattıktan sonra alıcı ödemeli olarak kargoya verirseniz bir sorun çıkmaz ; sizi en kısa zamanda tekrar aramızda görmek isteriz

Etiketler

Özelden yapılan mesajlaşmaların genele hitab eden forumda yayınlanmasını uygun bulmadığımı belirtmek isterim.Bireyler kendi tercihleriyle (her iki taraf) ticari kurallara riayet ederek ticaret yaparlarsa sorun oluşmaz. Şu anda genel zan altına girmekte.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Özelden yapılan mesajlaşmaların genele hitab eden forumda yayınlanmasını uygun bulmadığımı belirtmek isterim.Bireyler kendi tercihleriyle (her iki taraf) ticari kurallara riayet ederek ticaret yaparlarsa sorun oluşmaz. Şu anda genel zan altına girmekte.

Yavuz bey merhaba;
Ben Turhan Beyi tanımıyorum..Kendisi Bursada ben ise Kdz. Ereğlideyim..
Turhan bey ile telefon ile görüşmelerimiz sonucunda kendisinin işine bağlı, iyi bir insan olduğunun farkına vardım..
Kendisi ile diyaloğum sadece bu yöndedir.
Kendisi de benim samimiyetime istinaden böyle bir mesajı göndermiş ancak ben bu mesaj ile karşılaştığımda üzüldüğümü
belirtmek ve Turhan Bey' in emeğine saygı duyduğum için paylaşma gereği duydum..
'' Genelin zan altına girmesi '' gibi bir durumun söz konusu olamayacağını, sadece ama sadece Turhan beyin çalışmalarına
ve emeğine saygı duyup üzüldüğümü dile getirebilmek adına bu mesajı paylaşma gereği duydum..
Kdz. Ereğliden Sevgilerimle..
Murat AYRAL

PatrolCat' Alıntı:
Yavuz bey merhaba;
Ben Turhan Beyi tanımıyorum..Kendisi Bursada ben ise Kdz. Ereğlideyim..
Turhan bey ile telefon ile görüşmelerimiz sonucunda kendisinin işine bağlı, iyi bir insan olduğunun farkına vardım..
Kendisi ile diyaloğum sadece bu yöndedir.
Kendisi de benim samimiyetime istinaden böyle bir mesajı göndermiş ancak ben bu mesaj ile karşılaştığımda üzüldüğümü
belirtmek ve Turhan Bey' in emeğine saygı duyduğum için paylaşma gereği duydum..
'' Genelin zan altına girmesi '' gibi bir durumun söz konusu olamayacağını, sadece ama sadece Turhan beyin çalışmalarına
ve emeğine saygı duyup üzüldüğümü dile getirebilmek adına bu mesajı paylaşma gereği duydum..
Kdz. Ereğliden Sevgilerimle..
Murat AYRAL

Murat bey ;
Eklediğiniz mesaj adı üzerinde özel mesaj.Turhan bey genele hitap etmek isteseydi foruma yazardı diye düşünüyorum halen. İki kişi yaptığınız konuşma orada kalmalıydı bence.Emeğe saygı ve hakkı olan bedelin ödenmesi konusunda bende hassasım ve anlıyorum.Ancak sipariş verip almamak, yada teslim alıp ücreti ödememek gibi bir şey olduysa durum tabiki farklı , ama alıcı ve satıcı arasında kalmalı yinede bu husus.

Herkese sevgi saygılarımla.

Yavuz Çelikel

yavuz-çelikel' Alıntı:
Murat bey ;
Eklediğiniz mesaj adı üzerinde özel mesaj.Turhan bey genele hitap etmek isteseydi foruma yazardı diye düşünüyorum halen. İki kişi yaptığınız konuşma orada kalmalıydı bence.Emeğe saygı ve hakkı olan bedelin ödenmesi konusunda bende hassasım ve anlıyorum.Ancak sipariş verip almamak, yada teslim alıp ücreti ödememek gibi bir şey olduysa durum tabiki farklı , ama alıcı ve satıcı arasında kalmalı yinede bu husus.

Herkese sevgi saygılarımla.

Yavuz Çelikel

Turhan bey, belkide çekindiğinden dolayı genele hitap etmek istemedi, bilemiyorum..
Özel mesajı sadece ama sadece üzüldüğümü dile getirmek adına paylaştım Yavuz bey..
Hepsi bu..
Konuyu da daha fazla uzatmak yersiz bence..
Turhan Beyin çalışmalarına devam edebilmesi ve verdiği siparişin arkasında durmayan arkadaşların konu hakkında daha hassas
davranması tek ama tek dileğim..
Sevgilerimle
Murat AYRAL

Bence konunun uzadığı falan yok.Karşılıklı alışveriş, alıcı ve satıcı arasındadır.Mal alıp parasını ödememek tepki doğurmalı tabiki, ancak, yinede dediğim gibi iki taraf arasındadır bu.Konuyla ilgili görüşüm bu kadardır. Sevgiler, saygılar.

Tahoe' nun arka camı için range deki doğa temalı uygulamaların fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim
mfatihkaptan@gmail.com
Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum kargodan kaynaklanan bazı problemler nedeniyle bu tarz olumsuzluklar olmuş

ben durumu hallettim lütfen kusuruma bakmayın

tekrar herkesten özür diliyorum

saygılar
turhan reşitoğlu

Turhan bey,
Alıcı ve satıcı fiyatta anlaştıkları taktirde alışveriş gerçekleşir.Her iki tarafında üzerine sorumluluklar düşer, satıcı beğeni sağlayacak kaliteli malı üretecek ve satacak, alıcıda malın ve hizmetin anlaşılan bedelini ödeyecek. Bu arada iki taraf arasında konuşulanlar bence sanal ortamda olsa taraflar arasında kalmalı. Oysaki, murat beye yapmış olduğunuz serzeniş özelinizden genele taşınınca bende konuya müdahil oldum.
Sizinle bana göndermiş olduğunuz özel mesajdaki fiyat ve teslimle alakalı konuyu ileri bir zamana ertelemiştim ama size mesajla bildirmeyi atladım, bu sebeptende üzerime alındım doğrusu.Mal alınmış, para verilmemişse tamam, ama mal yok para konusu yok, sorun yok bence.Konu özeldeyse özelde kalmalı sadece dediğim buydu.

Selamlar saygılar.

Bütün stickerlar çok hoş olmuş, ama ben de en çok BAYRAK stickerini beğendim... Birde çalışma yaptım böyle bir şey yapabilirseniz bende isterim...
Selamlar...

2bayr.jpg

nrlates' Alıntı:
Bayrak niye ters.

Hilal ve yıldız yukarıya doğru baksın düşüncesi ile yaptım. Onların aşağıya doğru bakmalarına gönlüm razı olmaz çünkü........

Bana göre bayrak böyle olmaz. Nasıl baktığınıza bağlı sizin aşağı doğru dediğiniz resim dalgalanan bir bayrak ve aşağı doğru değil düz bakıyor.

Çalışmanız basılabilecek kalitede hazırlandıysa baskı konusunda yardımcı olabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR