Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker
merhaba turhan bey
yaşadığınız bu olumsuz durum ve gezenbilir çatısı altında böyle insanlar olduğu için çok üzüldüm ancak bu ürünleri ücret banka hesabınıza yattıktan sonra alıcı ödemeli olarak kargoya verirseniz bir sorun çıkmaz ; sizi en kısa zamanda tekrar aramızda görmek isteriz
PatrolCat' Alıntı:ARKADAŞLAR ÜZÜLEREK TURHAN BEY' in BANA YOLLAMIŞ OLDUĞU MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM..
Gezenbilir ailesi olarak bu arkadaşımıza destek olabilmek adına çalışmalarını desteklemeliyiz..
Evet zaten desteklediğimiz ortada ancak bana göndermiş olduğu mesaj beni ziyadesiyle üzmüştür..
'' merhaba murat bey özür dilerim ama bu mesajı size de yollamak durumunda kaldım ödenmeyen kargo ücretleri nedeniyle gezenbilir vasıtasıyla bu etiket satış işine biraz ara vermek durumundayım
ben zaten bir iş yerinde maaşlı çalışan bir elemanım ve bu tarz işleri de ek gelir olarak yapıp çocuklarımın eğitimine katkıda bulunmak maksadıyla yapıyorum ama gördüğüm kadarıyla ben bu işe verdiğim zaman ve emeğin karşılığını alamıyorum zaten bu tarz işeri çok cuzi karlarla yapmak yapıyorum ''
tekrar kusuruma bakmayın çok çok özür diliyorum
iyi çalışmalar
turhan reşitoğlu
Turhan Beye gerekli alakanın ve iyi niyetin gösterilebilmesi dileğiyle kendisini tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağımı belirtmek isterim..
Karadeniz Ereğliden Sevgi ve Saygılarımla
Murat AYRAL
merhaba turhan bey
yaşadığınız bu olumsuz durum ve gezenbilir çatısı altında böyle insanlar olduğu için çok üzüldüm ancak bu ürünleri ücret banka hesabınıza yattıktan sonra alıcı ödemeli olarak kargoya verirseniz bir sorun çıkmaz ; sizi en kısa zamanda tekrar aramızda görmek isteriz