Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,739

Etiketler
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

Merhaba arkadaşlar , geldik neredeyse işin sonuna aşağıda resimlerini ve adetlerini koyduğum snorkeller önümüzdeki hafta Türkiyeye doğru yola cıkıyor tahmini 30 ila 40 gün arası bir sürede elmde olmasını bekliyorum.Bu süre zarfında ön sipariş almayı düşünüyorum .yani alıcı istediği ürünü alacağı adeti ve iletişim ve adres bilgilerini karakoosh@yahoo.com mail adresime bildirirse kendisi icin ürün ayrılmış olacak , ürünler elime gecmeden Allah korusun bir aksilik cıkma riskine karşı para kabul etmeyeceğim , ürünler gelince bilgilendirip satışı gercekleştireceğim.Ürünler sınırlı sayıda olduğu icin almak isteyen arkadaşlarımıza sıkıntı olmaması icin bu sistemi düşündüm , ön sipariş aldıkca ürün sayılarını yazacağım.Bu işe cekinerek ön ayak oldum her arac sahibi üye olduğu diğer forumlarda reklamımı yaparsa memnun olurum.Bayağı para bağladım malum hızlı bir şekilde geri dönmesini bekliyorum.Ayrıca adamlardan iki adet airjack yani eksoz gücüyle şişen şişme kriko aldım bunlarıda arazi koşullarında test edeceğim.sonucları sizinle paylaşırım ,ben daha önce binek arac icin olanını kullandım bircok kez cok memnun kaldım inşallah kaliteli birşeyse cok iş görür.

Ürün fiyatına gelince ; 130 $ bütün ürünler sabit fiyat (İzmirden kargo bedeli haric , onunla ilgili kargo firması ile indirimli nasıl gönderirim diye konusacağim .)

Şimdilik durum bu , ben 40 gün sayıyorum.

İlk sipariş benim , defender kaldı 39 adet.

SNORKELLER.jpg

UNUTTUM mail atarken konu bolumune snorkel yazarsanız spam yada diğer faik maillerle karışmamış olur.tesekkürler.

karakoosh' Alıntı:
UNUTTUM mail atarken konu bolumune snorkel yazarsanız spam yada diğer faik maillerle karışmamış olur.tesekkürler.

Önder
Discovery için yok galiba ?
Selamlar.

önder hocom iyi geceler biraz önce 97 gc zj için bir adet size mail attım artık beklemediyiz herhalde sizden haber bekliyoruz.

white lion' Alıntı:
önder hocom iyi geceler biraz önce 97 gc zj için bir adet size mail attım artık beklemediyiz herhalde sizden haber bekliyoruz.

evet , artık HEP BERABER 40 SAYACAĞIZ.

su an ki durum ;
TOYOTA 75 39 ADET
TOYOTA 80 19 ADET
DEFENDER 38 ADET
ZJ 17 ADET KALDI. diğerlerinde henüz bir talep yok.

İlk sayfalardaki araç listesinde Grand Cherokee Zj 5.2 yi görememiştim ama bu sayfada var.... :smiley:

İyi haber... ;) :smiley:

sayokan' Alıntı:
önder bey pajero için 1 adet mail attım bilginize takipdeyiz....

gunaydın.

evet mesajınızı gördüm.L047 icin bir tane ayırdım.genede bir yanlışlık olursa bana bildirin değiştireyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.