Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,836
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

karakoosh' Alıntı:
maalesef willys icin yok ama isterseniz paslanmaz celikten yaptırabilirim,yanlız aracı yakından görmek gerek.bana bunun icin biraz zaman verin onuda halledeyim.

bu konuda birkac ustamı bu ise yonlendiriyorum umarım yakında vinc tamponu , portbagaj ,karter muhafaza ,kum paleti hatta ve hatta vebasto üzerine calısacagiz.ondan sonra

motoru düsünecegiz ,en son bir arazi aracı üretecez galiba ;)

Bu işe kafayı takmışsınız anlaşılıyor, gerçekten yürekten kutluyorum, her daim yanınızdayız, dikkatle takip edeceğim sizi.

Kolaylıklar dilerim.

Etiketler

Tşk ederim , Snorkel Kit Willy's Jeep :smiley: http://www.youtube.com/watch?v=Q0P45bFnM_A bu videodaki gibi olcak sanırım .

Hazırı arabamı satmışım yenisini arıyorum hemen takipe alayım :smiley:) inşallah bir vx100 siparişi de ben veririm :D

Anki' Alıntı:
Hazırı arabamı satmışım yenisini arıyorum hemen takipe alayım :smiley:) inşallah bir vx100 siparişi de ben veririm :D
Hayırlı olsun Gürkan cım.
Artık LR den vazgeçtin yani.
Way be... 8)

BOBO' Alıntı:
Hayırlı olsun Gürkan cım.
Artık LR den vazgeçtin yani.
Way be... 8)

Sağolasın Burakcım. Ama ben LR'den asla vazgeçemem :smiley: şimdilik Toyota'yı bir deneyeyim diyorum hehe Disco'nun yeri her zaman başkadır ;)

mıtsubıshı l200 4*4 magnum 2004 model ıcın olursa bende alırım kesın alırım bılgınız olsun ve konuyu takıpedıyorum

bır cok kısı 2004 2006 mıtsubıshı l200 4*4 magnum ıcın snorkel arıyor ve bulamıyor eger bu arac ıcın getırtırlırse cok satılacagından emınım

hocam böle olmicak bence face yaz tüm araçlar için snorkel hadi 300 kişi olalım falan diye nebilim, bekle bekle ömürgeçmez : )) fiyatınıda yazarsan varya bırak 300'ü 3000 kişi olur heralde...

biraz daha sabır , firma ile isi hallettik gumruk tamam sadece nakliye konusunda bir sıkıntı var insallah yakında mujdesini vereceğim.

karakoosh' Alıntı:
biraz daha sabır , firma ile isi hallettik gumruk tamam sadece nakliye konusunda bir sıkıntı var insallah yakında mujdesini vereceğim.

hocam mıtsubıshı l200 4*4 magnum 2004-2006 ıcınde gelecek dımı,valla tek umudum sız kaldınız

mserdemir' Alıntı:
hocam mıtsubıshı l200 4*4 magnum 2004-2006 ıcınde gelecek dımı,valla tek umudum sız kaldınız

firma ile gorustum ustune duseceklerini soylediler ama su an icin kesin cevap vermem mumkun degil.ama en son care en uygun sekilli olanı kısmen modifiye ile gene birseyler ayarlamaya calısırız.

karakoosh' Alıntı:
firma ile gorustum ustune duseceklerini soylediler ama su an icin kesin cevap vermem mumkun degil.ama en son care en uygun sekilli olanı kısmen modifiye ile gene birseyler ayarlamaya calısırız.

tamam dostum cok tesekkurederım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR