Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,714
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

elinizdekilerin son listesini koysanız daha kolay olucak sanırım....

Etiketler

doğru söylemiş abimiz liste yapayım ;

1-lada niva snorkel 15 adet
2-defender sağ snorkel 24 adet
3-isuzu dmax 5 adet
4-nissan navara 12 adet
5-toyota 75 series 22 adet
6-toyota vx80 15 adet
7-toyota hilux 5 adet
8-pajero nh serisi 4 adet
9-pajero l047 serisi 7 adet
10-toyota vx100 12 adet var stokta ....

Tüm Araçlar için Şnorkel

Jeep cj serisine hangi tip snorkel uydurulabilir acaba. Deneyen var mı?

Yaklasik 1 yildir kullaniyorum, kaput seviyesi su gecisi yapigim oldu hic problem yok. Baglanti noktalarini silikonla desteklemistim montaj sirasinda.

Bu uygun fiyatli firsat icin tesekkurler tekrardan :smiley:

Önder selamlar. Antalya ya 2 tane daha SAĞ taraf için Frontera Şnorkeli lazım. ben arkadaşlara gerekli no yu verdim bugün yarın ararlar. teşekkürler yardımların için.

merhabalar galloper için maalesef orjinal yok , hangisi uydurulabilir inanın hiçbir fikrim yok.

zj için 1 adet var ama fiyatı 350 tl eğer arzu eden olursa 0 532 327 32 45 ten bana acele ulaşsın dediğim gibi arkası yok ,son 1.

diğer merak ettikleriniz için yukarıdaki numaradan ulaşabilirsiniz.

vitara jlx için son 1 tane.

fronteraya uydurma yapanlar için son 4 .

pajerolar için son 3.

hayırlı günler.

karakoosh' Alıntı:
merhabalar galloper için maalesef orjinal yok , hangisi uydurulabilir inanın hiçbir fikrim yok.

zj için 1 adet var ama fiyatı 350 tl eğer arzu eden olursa 0 532 327 32 45 ten bana acele ulaşsın dediğim gibi arkası yok ,son 1.

diğer merak ettikleriniz için yukarıdaki numaradan ulaşabilirsiniz.

vitara jlx için son 1 tane.

fronteraya uydurma yapanlar için son 4 .

pajerolar için son 3.

hayırlı günler.

Frontera Sag mi yoksa Sol mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR