Bunca yıldır Gezenbilir forumlarından bilgiler ediniyorum. Şimdi bir kişiye bile yardım edebilirsem ne mutlu bana.
Eşim ve 7 aylık bebeğimiz ile birlikte Eylül-Ekim aylarında Kocaeli - Lappeenranta (Finlandiya) arası çekme karavan tatilimiz oldu. Bu konuda yol, yolculuk, konaklama tesisleri vs vs gibi sorusu olanlar çekinmeden sorabilirler. :=)
Merhaba , böyle bir gezi yapinca sorusu olan varsa yazabilir demek yerine bir gezi yazisi hazirlamak , fotoğraf ve videolarla süslemek faha güzel olabilir... ne de olsa kendiniz söylemişsiniz bunca yıldır forumdan bilgi ediniyorum diye. Merakla bekliyoruz
Merhaba , böyle bir gezi yapinca sorusu olan varsa yazabilir demek yerine bir gezi yazisi hazirlamak , fotoğraf ve videolarla süslemek faha güzel olabilir... ne de olsa kendiniz söylemişsiniz bunca yıldır forumdan bilgi ediniyorum diye. Merakla bekliyoruz
Konuyu açtığından beri foruma girmemiş,neredeyse iki yıl olmuş arkadaşlar soru sormuş öneride bulunmuş, sizce cevap gelir mi ?
Sağlık sorunu vs gibi bir şey yoksa dalga geçercesine açılmış bir başlık gibi geldi bana.