Truma S2200'de termostat var mıdır?
Benim karavanın içi yaklaşık 6-7 M3 Her yüzeyi izoleli 4-5'dk da 1000w lık bir ısıtıcıyla oldukça soğuk ve rüzgarın çok olduğu şartlarda bile çok hızlı ısınıyor, Bunun kötü tarafı kapı açıldığında da aynı şekilde hızla soğuyabilmesi, Test elektrikli ısıtıcı ile yapıldığı için termostatı vardı ve sürekli sobayla uğraşmak gerekmedi ancak ben S2200 veya Baxinin en düşük ayarının bile çok gelmesinden, Kapatılan sobanın ise kısa sürede kapı açılıp kapanması nedeniyle tekrar yakılması gerekmesinden çekiniyorum, Elektrikten bağımsız olmak istiyorum ayrıca bu çözüm D2'ye göre kendimce hem daha şirin, hem de ilerleyen zamanlarda daha bakımsız-sorunsuz olurmuş gibi geliyor..
Yine Çekme karavan olduğu için toplam ağırlık (750kg sınırı yüzünden) benim için çok önemli bir konu, Bunun da altında bir süre çeki aracı değiştirmeyeceğimi ve yaylalara ve zor yollara da dörtmevsim gitmek istediğimi düşünürsem bu değerin de altında olması benim için önemli, Yani ne kadar hafif o kadar iyi benim durumumda.. Karavanı çok büyük ve ağır aküler taşımaya gerek olmayacak şekilde yapılandırmak istiyorum.
Ama sürekli sobayı açıp kapatmakla da uğraşmak istemiyorum...
Baxi kullanan birisi olduğunuz için sizden bu açma kapama sıkıntı oluyor mu konusunda ve forumdaki arkadaşlardan S2200 kullananlar varsa yorum, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.