Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,069
Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

hoyrat58sivaslı' Alıntı:
Tahminen kar kalınlığı ne kadardı.
Nihat kardeşim kar kalınlığı yer yer değişiyodu en son geldiğimiz noktada kalınlık diz boyunu geçiyodu bizde fazla zorlamadık zaten geç oluyodu ve geri dönüp rüzgar almayan bi yerde konakladık

Etiketler

Trabzona gidersem yayla havasını inşallah ciğerlerimde hissedeceğim. Kışın belki olmaz ama yazın araçla çıkmak daha iyi olur aslında...

hoyrat58sivaslı' Alıntı:
Trabzona gidersem yayla havasını inşallah ciğerlerimde hissedeceğim. Kışın belki olmaz ama yazın araçla çıkmak daha iyi olur aslında...

Gelirken bilgimiz olsun her ;)konuda yardımcı oluruz Başımızın üzerinde yerin var misafirimiz olursun

benden bu akşam bukadar ehhh gezinin yorgunluğuu müsadenizlee.. :D

Elinize sağlık çok güzel olmuş,
ben de misafirimden dolayı katılamadım, :'(
ayrıca o yeri iyi boş bulmuşsunuz, genel de
kapılmış olurdu...

Selamlar

güzel bir gezi olmuş. yemek keyfiyle özellikle :smiley:

katılan arkadaşlara ayrı ayrı teşekür ediyorum.gerçekten çok güzeldi çogu arkadaşımızn ilk defa bir araya gelmesine ragmen güzel bir ortam vardı.kar kalınlıgının yüksek olması,karın altının asvalt olması ve yeni erimeye başlaması bizi baya engeldi yinede güzel kareler oluştu,yemek faslına hiç bir şey dememye gerek yok zaten usta canavar gibi,yiyenleri hiç sormayınnnnnnnn.en kötü günümüz böyle olsun tekrar bir araya gelmek dilegiyle herkese selamlar..

gerçekten süper bi gezi olmuş geziyi düzenleyenleri ve katılanları tebrik ediyorum
selamlar tarık

Hakikaten çok güzel bir gezi oldu , emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. Takım ruhu böyle bişey olsa gerek :smiley: Mehmet bu arada Videolarıda bekliyoruz...

tarikserin' Alıntı:
Elinize sağlık çok güzel olmuş,
ben de misafirimden dolayı katılamadım, :'(
ayrıca o yeri iyi boş bulmuşsunuz, genel de
kapılmış olurdu...

Selamlar
Sizide aramızda görmeyi bizde isterdik önemli değil abi canımız sağolsun ama bir sonraki geziye bekliyorum sizi ;) sağolsun çevreden de bize katılan oldu biz yukarda yapacaktık yanlız çok rüzgar vardı katılan arkdaşların(siyah Nissan Skystar) yönlendirmesiyle aşağıya konakladığımız yere indik.

GÖKSEL61' Alıntı:
Hakikaten çok güzel bir gezi oldu , emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. Takım ruhu böyle bişey olsa gerek :smiley: Mehmet bu arada Videolarıda bekliyoruz...
Aynen ölee.... videolar henüz elime geçmedi. gelsinler onlarıda paylaşacam

pendant' Alıntı:
güzel bir gezi olmuş. yemek keyfiyle özellikle :smiley:

Teşekkür ederiz ustamızın eline sağlık hele o güzel yemekten sonra çay keyfi herşeye değerdi...

ata036' Alıntı:
gerçekten süper bi gezi olmuş geziyi düzenleyenleri ve katılanları tebrik ediyorum
selamlar tarık
Teşekkür ediyorum Tarık abi yaza senide bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR