Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,071
Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

yasalğüç' Alıntı:
katılan arkadaşlara ayrı ayrı teşekür ediyorum.gerçekten çok güzeldi çogu arkadaşımızn ilk defa bir araya gelmesine ragmen güzel bir ortam vardı.kar kalınlıgının yüksek olması,karın altının asvalt olması ve yeni erimeye başlaması bizi baya engeldi yinede güzel kareler oluştu,yemek faslına hiç bir şey dememye gerek yok zaten usta canavar gibi,yiyenleri hiç sormayınnnnnnnn.en kötü günümüz böyle olsun tekrar bir araya gelmek dilegiyle herkese selamlar..

Bayram Abi öncelikle seni tanıdığım için çok memnun oldum gerçekten sizin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var... tamam fazla duygusala bağlamayacam :D evet en kötü günümüz böyle olsun..

Etiketler

arkadaşlar inanılmaz bi gezi oldu hava çok güzeldi doğa ana bizemle beraberdi sanki gelemiyen arkadaşlar çok şey kaybeti bence yiyen bilir kısmıda 10 numara oldu parmaklarımı yedim harıka bir gündü :eek:

Önümüzde ki geziyi Sis dağı tarafına düzenleyelim , çok güzel olur:smiley: geziden o kadar çok keyif aldım ki gece yattığımda hala direksiyonu sağa sola çeviriyordum :smiley::smiley::smiley::smiley:

gezilerinizi ben Rizeye geldiğim zaman düzenleseniz..

2 aya kalmaz ordayım .. Her haftasonu 1 geziden 2ay sonraya 8 gezi yapar toplu halde arrd arda yapsak daha mantıklı olmazmı ?

:smiley:

Uşaklar harikasınız aynen devam edin.Herşey çok güzel kanat,tavuk da güzelde hamsi yokmuydu yoksa.hadi hepinizi kutlarım yazın görüşmek üzere,
Sağlıkla kalın.

Süper bir gezi olmuş

Saygılar

Gezimiz gerçekten çok keyif verici oldu, ustalığı ile midemizi ve gözümüzü doyuran Veysel Ustamıza, katılımlarıyla onur veren Bayram Kardeşimize (kızarmış muhteşem tatdaki ekmeklerini unutmak mümkün değil), Kenan Abimize, Göksel Kardeşimize ve Giresun' dan bizi onurlandıran kardeşlerimize, veeeee tekrardan: bu güzel kareleri sergileyen Mehmet Kardeşime (allahtan çoraplarım piyasada yok) ;D, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkürler, sevgiler saygılar, tekrar buluşmak ümidiyle.

Arkadaşlar gezinin en güzel yanı ADANA kebap dı herhalde ;D ;D ;D
Sayfaya TRABZON diye girdim 2..... sayfada birden yemek molasını görünce ADANA'yada amma kar yağmış dedimmmmm ;D ;D ;D

haniderler yaaa.has uşaklar hassssss.ALLAH tekrarını nasip eder inşallah tayfun abi senin anten çorplardan sonraa bi büyük devir miş gibi olomuştur vallaaa

yasalğüç' Alıntı:
haniderler yaaa.has uşaklar hassssss.ALLAH tekrarını nasip eder inşallah tayfun abi senin anten çorplardan sonraa bi büyük devir miş gibi olomuştur vallaaa
abi çorap deme şimdi tayfun abi mehmetttt diye bağırmasınn... neyse tayfun abii rahat ol ya sildim resimleriiii :D

figo' Alıntı:
Arkadaşlar gezinin en güzel yanı ADANA kebap dı herhalde ;D ;D ;D
Sayfaya TRABZON diye girdim 2..... sayfada birden yemek molasını görünce ADANA'yada amma kar yağmış dedimmmmm ;D ;D ;D

Aynen öle abi ustamızın ellerine sağlık çok teşekkür ediyoruz veysel ustamıza ve başarılarının devamını diliyoruz... ;)

sisdagili61' Alıntı:
Uşaklar harikasınız aynen devam edin.Herşey çok güzel kanat,tavuk da güzelde hamsi yokmuydu yoksa.hadi hepinizi kutlarım yazın görüşmek üzere,
Sağlıkla kalın.

Abi Teşekkürler abi hamsi vardı ama çoğunluk istemeyince tavuk şiş dedik ustamızda parmaklarımızı yedirtti resmen.... yaza bekliyoruz sizide abi..

Arkadaşlar şu Sis Dağı olayı güzel olur, ha bide şu çorap olayını unutalım lütfen, yok öyle bişe.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR