Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,071
Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

emiRSzn' Alıntı:
abi valla bunları yaptım.tayfun abi frenlemese devam edicem ama habire sakin ol diyor bana.nasıl sakin olayım? arabama makyajlı kadın dediler:smiley: psikolojim bozuldu.dur gidip bir iki parça daha takayım:smiley:

ne dediler ne dediler arabama makyajlı kadın mı onuda kim çıakardıı :D :D :D :D

Etiketler

emiRSzn' Alıntı:
:smiley: basamaklar söküldü, lastikler değişti, alt taraf komple 3mm sacla kaplandı, telsiz takıldı. şimdi üst ve ön lambalar kaldı. bir dahaki sefere çok farklı bi teriosla karşılaşacaksınız:smiley: şaka bi yana aranızda olmaktan gerçekten çok mutluyum. troff ailesine teşekkür ederim...

önemli değil abicim de sakin ol birazzz heyecanını anlıyorum ama herşey yavaş yavaşşş acelemiz ;)

emiRSzn' Alıntı:
abi valla bunları yaptım.tayfun abi frenlemese devam edicem ama habire sakin ol diyor bana.nasıl sakin olayım? arabama makyajlı kadın dediler:smiley: psikolojim bozuldu.dur gidip bir iki parça daha takayım:smiley:
sen diylien leri unutt kardeş,yoksa karıdan dönme herif derlerr o da bizi bozarr senin araba yüksek olsun taş çıkarır çogunaaa

Boşver be Emir kardeş,varsın makyajlı kadın desinler,ya bakımsızı kadın deselerdi ne olurdu?
Biliyorsun kadınların hepsi güzeldir,anamız,bacımız,yarimiz kadın değilmi.Birisi bakımlı diğeri bakımsız olsun ne fark eder ikiside kadın varlığımızı onlar sayesinde sürdürüyoruz.
Araban güzel güle güle kulan keyfini çıkarmaya bak.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Boşver be Emir kardeş,varsın makyajlı kadın desinler,ya bakımsızı kadın deselerdi ne olurdu?
Biliyorsun kadınların hepsi güzeldir,anamız,bacımız,yarimiz kadın değilmi.Birisi bakımlı diğeri bakımsız olsun ne fark eder ikiside kadın varlığımızı onlar sayesinde sürdürüyoruz.
Araban güzel güle güle kulan keyfini çıkarmaya bak.
Kalın sağlıcakla.
:smiley:

çok güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.

burda olan herkese slmlar arkadaşlar gezinizi hayranlıkla izledim bir off road tutkunu olarak ama malesef o kadar arazi aracı özellikle cj için kıvrandıysam nasip olmadı yinede nasip olmayacak galiba ama bu tür organizasyonlara katılmayı çok isterdim neyse artık inşallah sizlerle tanışırsak ilerde izleme şansımız olur sizi belki
bu arada bi sorum olacak gezilerinize sadece aracı olanlar mı katılıyo yoksa olmayanlarıda aranıza alırmısınız yada arazi aracı olmasada kendi aracımla takip etme şansım olurmu
birde sisdağılı61 nikli arkadaş kalpakkayanın altında yani hanyanı denilen yerde iki tane oba var biri geyiklilerin yerleştiği öbürüde beşikdüzlü ve eynesillilerin yerleştiği oba evin yerini tarif edersen daha net olur büyük ihtimalle tanışıyoruz bu arada büyük ihtimalle sefer amcanın kahvesine takılıyon dur orda

ensar' Alıntı:
burda olan herkese slmlar arkadaşlar gezinizi hayranlıkla izledim bir off road tutkunu olarak ama malesef o kadar arazi aracı özellikle cj için kıvrandıysam nasip olmadı yinede nasip olmayacak galiba ama bu tür organizasyonlara katılmayı çok isterdim neyse artık inşallah sizlerle tanışırsak ilerde izleme şansımız olur sizi belki
bu arada bi sorum olacak gezilerinize sadece aracı olanlar mı katılıyo yoksa olmayanlarıda aranıza alırmısınız yada arazi aracı olmasada kendi aracımla takip etme şansım olurmu
birde sisdağılı61 nikli arkadaş kalpakkayanın altında yani hanyanı denilen yerde iki tane oba var biri geyiklilerin yerleştiği öbürüde beşikdüzlü ve eynesillilerin yerleştiği oba evin yerini tarif edersen daha net olur büyük ihtimalle tanışıyoruz bu arada büyük ihtimalle sefer amcanın kahvesine takılıyon dur orda

kardeşim ne demek aracın olmasa bile bize misafir olabilirsin düşünürsen 14.03.2010 pazargünü yani yarın gezimiz var beklerim :smiley: :smiley:

yarınki geziye katılmayı çok isterdim ama yarın kelkitte olmam gerekiyo bu arada ben gümüşhanede öğretmenim haftasonları genelde trabzona gidiyorum trabzona geldiğimde tanışmak isterim sizi nerde bulabilirim bu arada yarınki geziniz nereye olacak resimlerini eklerseniz burdan izlerim ilerde olan gezilerin birine katılmak nasip olur inşallah bu arada yeni alacak olduğum araba sandero stepway nisan içinde geliyo jip değil ama jip görünümü var eğer gittiğiniz yerlere gidebilecekse kendi arabamlada katılabilirim inşallah

ensar' Alıntı:
yarınki geziye katılmayı çok isterdim ama yarın kelkitte olmam gerekiyo bu arada ben gümüşhanede öğretmenim haftasonları genelde trabzona gidiyorum trabzona geldiğimde tanışmak isterim sizi nerde bulabilirim bu arada yarınki geziniz nereye olacak resimlerini eklerseniz burdan izlerim ilerde olan gezilerin birine katılmak nasip olur inşallah bu arada yeni alacak olduğum araba sandero stepway nisan içinde geliyo jip değil ama jip görünümü var eğer gittiğiniz yerlere gidebilecekse kendi arabamlada katılabilirim inşallah

ne demek tabi görüşebiliriz. ;)

trabzonda ben sizi nerde bulurum belli biyer büro falan varmı gelince uğramak isterim

ensar' Alıntı:
trabzonda ben sizi nerde bulurum belli biyer büro falan varmı gelince uğramak isterim

buyur tabi ne demek özelinizden bana ulaşabileceğiniz numaraları yazdım :smiley:

sisdagili61' Alıntı:
Günaydın Mehmet kardeş,
Toplam kaç kişi oldunuz TROFF olarak.Bak hevesli arkadaşlar çoğalıyor.Hepinize selamlarımı gönderiyorum,
Kalın sağlıcakla.

abi öncelikle sabah yazamadım özür dilerim TROFF olarak hızla büyüyoruz... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR