TROFF Karadağ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuğrul SADIKLAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,058
Ynt: TROFF Karadağ

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
evet orası kesin,ama soğuktan makinaların pilleri dondu kardeşim ona nasıl bi önlem alacaz?

bizim şenol ustanın donundan içeri at bidahakine, bak bakalım bi daha donuyomu...

Etiketler

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
ta kendisi mi abi tam orası mı? :smiley:)))

başkanım nerdesin ya yüzüne hasret kaldık yine

ohoooo, tuğrulum asıl sen nerdesin biz dün pervanoğlu yaylasını bi ufak ziyaret ediyoduk az daha sen yokdun, haa bu arada sen ajanda istemiştin ya ve ben sana gel mutlaka dediydim hatırladınmı? ;D

hemde bensiz,fotoğraf çektiniz mi bari?

ajanda olayında haklısın yarın yanındayım,malum yıl sonu abi projeleri zor bela yetiştirdik şimdi eksiklerini tamamlıyoruz :smiley:))

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
hemde bensiz,fotoğraf çektiniz mi bari?

ajanda olayında haklısın yarın yanındayım,malum yıl sonu abi projeleri zor bela yetiştirdik şimdi eksiklerini tamamlıyoruz :smiley:))
iii yarın yavaş gel zira ben fatsa korgan dolaylarında olacam... ;D

çok güzelll tayfun abi sana söleyeck bişey bulamıyorum herşeyi açıklamışsın ama anladığım kadarıyla hasret bırakıyosun özlettiriyosun kendini yapma böle bak gelince uğraştırdma kendinle neyse emeğinize sağlık beni tanıyanlar bilir tayfun abiyle aramızın bozuk ;D olduğunu

selamın aleyküm hayri abiler.alayınıza gıcığım haberiniz olsun.dikkat edin önümde kimse durmasın.pars ın hayvani tamponuyla en yakın uçurumdan atacam sizi.nıhaahahahhaha

emiRSzn' Alıntı:
selamın aleyküm hayri abiler.alayınıza gıcığım haberiniz olsun.dikkat edin önümde kimse durmasın.pars ın hayvani tamponuyla en yakın uçurumdan atacam sizi.nıhaahahahhaha
Kolayı var arkanda durur millet nasılsa geri gelemiyorsun :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.