Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,360

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Bugün trial etabı olarak hazırlanması düşünülen arazi parçasındaydık.
Katılanlar
atijeep Atilla CJ7 ile ve yanında Mugo ile Murat
jeepcj7 Orkun CJ7 adındaki yaratık ile ( benden tam not aldı )
navaraextreme Gültekin navara ile ve yanında arazi sahibi Emin arkadaşımız
moger İlker wrangler ile ve yanında halatçıbaşı İbo ( Iceman )
VitaEsMorte Murat Can discovery ile ve arkadaşı Alaattin ( ekibe sonradan intikal edip hırslarını MisKöfteden aldılar ;D )
mogzillaceyar Can MB G300 ile
ve ben mogzilla Nadir Acmat İle

Arazi gerçekten zorlu.Önümüzde sadece 1-1.5 km. mesafede Karadeniz esip gürlüyor.Rüzgar Yıldız-Karayel'den yüzümüzde kamçı gibi şaklıyor.
Arzi içinde doğal hendekler , tepecikler ve su birikintileri ile göletler mevcut.

1659506.jpg

Etiketler

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

Benim Acmat araziye komşu olan işyerimde durduğu için Atilla ile birlikte almaya gittik.Zaten İlker ve İbo da benim şantiyede bekliyorlardı.Sağolsun Atilla ile 1 aydır yatan Acmat' ı çalıştırırak ekibin yanına döndük.Ama biz gelene kadar bizim hain ceyar G'yi batırmıştı bile.
Herhalde ya babasına güveniyordu , ya da Acmat'a.Bilemem artık. :D

1659645.jpg

1659661.jpg

1659662.jpg

1659663.jpg

nadir abi sanırım bu araziyi gerektiğibiçimde kullanacaksınız. Şimdiden gezenbilir ailesine hayırlı olsun diyebilirmiyim. Görüntüler harika gerçekten.

Evet proje öyle.Fakat bu işin başında Gültekin ve Emin arkadaşlarımız var.Olay şekillenince gerekli açıklamayı yaparlar.

Valla çok güzeldi çok eylendik olan gene benim arabaya oldu standart a çevirdiğim halde bitik asfalt lastikleriyle yaptığım macerada arka makaslar terse kavis aldı ve ön tamponum kırıldı ... Bana dayanıcak araba yapsınlaaaaarrr .. :smiley:

Nadir abi sağolsun sabah bize kahvaltı ısmarladı e tabi aganın eli tutulmaz :smiley: akşamda köfteciye götürdü ..

Orkun abinin araba çok başarılıydı hiç üzmedi paletli iş makinasına bi palet uzaklıkta :smiley:

G de hiç tahmin etmediğim kadar tatminkardı. Acmat a zaten bişey demek gereksiz adam geçtiği yolu gidiş geliş 2 şerit yol a çeviriyo :smiley: İlker abi rubicon un hünerlerini sergiledi bizlere

Atilla abinin şöförlüğüne herzamanki gibi hayranım adam asfaltta 40 50 arazide 80 90 gidiyo biyerde bi hata var ama çözemedim? Bugün ver elini öpecem dedim öptürtmedi benimde hocam olur :smiley: (özel ders saati 100 liyara anlaştık çaktırmayın kimseye sölemeyin... )

Uzunlafın kısası Hem arazinin hemde köftenin tadı damağımda kaldı en kısa zamanda tekrarını yapıcaz işallah ...

Çok güzel bir gündü :smiley: Herkese teşekkürler. Yiyenbilir olarakta aktivite süperdi :smiley:

Arazi hakkında genel bilgimiz oldu. Öncelikle toprak killi, çömlek yapmak için iyi ;D lastikleride çok güzel sıvıyor... 10cm'lik su birikintisi bile başa bela olabiliyor... çok güzel eğimler ve tepecikler var... Göletler var...

Nadir Abi ve Ati'yi beklerken Can ile biz ufak ufak debelenmeye başladık ;)

http://www.dailymotion.com/video/x7uyby_mov06494

http://www.dailymotion.com/video/x7uywf_mov06496_sport

Başta Gültekin ve Emin'e ,geziye katılan herkese teşekkürler...Yine güzel birgün geçirdik.Nadir abi, seni bugün bizim sitedeki o densiz yüzünden yalnız bıraktım, Unimog 'suz geldim...o yüzden belki gönlünce Acmat'ın sınırlarını zorlayamadın. Bu araziye kesin bir kere de Unimog'la,daha sonra da MT lastiklerimle Rubicon'la geleceğim. Çarıkla buz pateni yapmaya benzedi benimkisi bugün... AT lastikle killi,yumuşak arazide macera...:smiley:Yine de o arka arkaya patlayan tümseklerden geçerken bayağı keyif aldım.Bir de Sway Bar düğmesine basınca Rubicon bir anda o zeminde örümceğe döndü.Ta ki dede CJ 7 ( Orkun ve Atilla),torunu Rubiconu çekene kadar :smiley:
Gültekin Navara'ya taksi muamelesi yapıp o arazide gezersen,bir daha ki sefere altından koltukta kopacak...Nedir bu araçların senden çektiği kardeşim :smiley:
Köfte kokularına yetişen Murat arkadaşımı da ayrıca taktir ediyorum, köfteyi 1,5 porsiyonda bırakıp çift sütlaç yediği için :smiley:
Bugün bizimle olan herkese çok teşekkürler, resimlerin devamını bekliyoruz.....

Ilker Abi, Has torunumuz Rubi'de MT lastik olsaydı bugün dalga geçerdi o arazi ile ;D

http://www.dailymotion.com/video/x7uzlj_mov065021_sport

köfteden sonra olsaydı Halatçıbaşı Ibo Paşa, benim CJ ile çıkaramadığım G300'ü çeke çeke çıkarırdı :smiley:

http://www.dailymotion.com/video/x7v0e1_mov06507_sport

Orkun'un aracının arka tekerleklerine lastiğin kendi katmanıymış gibi yapışmış çamur (3. video).
Arazi güzel ama dediğiniz gibi zemin zorlu (sanırım benim merak bile etmemem gerekiyor).
Bu güzel fikrinden ve bununla ilgili çabalarından dolayı Gültekin'i tebrik ederim...
Gezi, fotoğraf ve videolar için hepinize teşekkürler...
En çok da Mis Köfte fotoğraflarını görmek istiyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR