yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
2.5 TDİ motor T4 alınır mı? Kronik sorunları var mı? Sabahları kolay çalışır mı mesela?
2.5 TDİ motor T4 alınır mı? Kronik sorunları var mı? Sabahları kolay çalışır mı mesela?
400000'de motor yapılmış. Aslında aracın duruşu hoşuma gitti ama KM epey yükselmiş tabii...Yucel bey arac cok yıpranmıs sıze gelmez yarın motor ıster daha cok seyler var altından kalkamazsınız
Selam usta 400bin t4 icin cok degil 450bin km aldim sıfir motor yaptirip keyifle bindim normalde 600bin motor acmadan giden t4 ler var400000'de motor yapılmış. Aslında aracın duruşu hoşuma gitti ama KM epey yükselmiş tabii...
İç tasarımı hakkında ne düşünürsünüz?
Bursada sadece bunlara bakan usta vsr t4 volt adem keleş facebooktan bak her turlu parca var yedek orjinal cikma siz kisa volt nakliye icin onerirmisiniz uzun şase zor amasra bartin hediyelik esya getiriyorum sokaklari dar yazın trafik yogun kisa şase dusunjyorumSelamlar, aynı motorı LT35 de kullanıyorum. Aracım 610binde. Eski sahibi motor yapmışmı bilgim yok. Ben periyodik bakımını yaptırdım biniyorum. Ufak tefek yağ kaçaklarım var acil olarak yapmam gereken onun harici bir sıkıntı çıkartmadı bana. İlk zamanlar zor marş alıyordu aküyü değiştirdim düzeldi. Yakıt tüketimide gayet güzel. Öyle 5 silindir havası yok yani anlayacağınız yakıt konusunda. UZun yolda da hız beklemeyin. 5. vites 2000-2500 devirlerde 80km hız ile gidiyor. Yani otobanda 100-120 yapayım derseniz devir 3000i devirmiş olacak ve yakıt tüketimi ile birlikte motor sesine de maruz kalacaksınız. Bende yaşına hürmeten yormadan kullanırım bu da bana düşük yakıt olarak geri dönüyor. En önemlisi bence pas sorunu. Mesela ben de o dert var. Sağlam bir kaportadan geçmesi gerekiyor. Birde düzelttikçe de bitmiyor kanser gibi benzetmek gibi olmasın. Diğer önemli hususta olaki motorda bir sıkıntı yaşarsanız çevrenizde bu motorun ustası varmı? Ben Zonguldak ereğlide yaşıyorum. Usta bulamıyorum mesela bulduklarımda bakmak istemiyor. Yarın birgün bir sıkıntım olsa nerede yaptırırım bilemiyorum inşallah ta olmaz. Benim tavsiyem aynı aracın antalyadan dede karavandan çıkma olanı terci etmeniz olurdu. İşçilikleri gerçekten iyi. Bende ona niyetlenmiştim ama kendim yapmaya karar verdikten sonra LT35 aldım.
Selam uzunca yazmistim ama sisteme gjris olmadi ben 3 adet uzun yillar kullandim gecen sene sattim volant baski balata bilya gecen sene agustosta 30bin iscilik dahil yakit 90km hizla rahat 1300km gidersin ben ticari olarak kullandim dayanmadi naziktir transit gibi degildir ufak ilcede yasiyorsan sakin bulasma ustasi zor parcasi zor bulursun ben bursadayim bi sorun yok ön takim pahali ama kolayca ariza vermez turboyu almanyadan getirttim biraz oynadik 200km hiza ulasiyordu ama sanziman dislilerini kirdi bolu daginda kapat catlatti arac350nindeydi sonra 450binde alip sifir herseyini yaptirdim cok keyiflidir hizli yol tutusu mukemmel aractir 2.4 alabirsin turbosuz ama sorunsuz h100 parasina var piyasada 1998 bulasma onlar konya montaj 2000 sonrasina bak civata somun made in germany yazar alirken bunlara bak camurluk icleri pas yapar ama altta bir şase var kamyon şasesi gibi saglam ònden bir kazaya karistik diger arac dagildi hararet yapmaz sabah yarim mars calisir elektronik 1 adet enjectöru var ilk enjektör uzunca bisey bunu kirabiliyor buda hasar veriyor triger seti devirdaim kasnak gecen sene 9bindi iscilikle sormak istedigin varsa buyur usta2.5 TDİ motor T4 alınır mı? Kronik sorunları var mı? Sabahları kolay çalışır mı mesela?
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için...Selam uzunca yazmistim ama sisteme gjris olmadi ben 3 adet uzun yillar kullandim gecen sene sattim volant baski balata bilya gecen sene agustosta 30bin iscilik dahil yakit 90km hizla rahat 1300km gidersin ben ticari olarak kullandim dayanmadi naziktir transit gibi degildir ufak ilcede yasiyorsan sakin bulasma ustasi zor parcasi zor bulursun ben bursadayim bi sorun yok ön takim pahali ama kolayca ariza vermez turboyu almanyadan getirttim biraz oynadik 200km hiza ulasiyordu ama sanziman dislilerini kirdi bolu daginda kapat catlatti arac350nindeydi sonra 450binde alip sifir herseyini yaptirdim cok keyiflidir hizli yol tutusu mukemmel aractir 2.4 alabirsin turbosuz ama sorunsuz h100 parasina var piyasada 1998 bulasma onlar konya montaj 2000 sonrasina bak civata somun made in germany yazar alirken bunlara bak camurluk icleri pas yapar ama altta bir şase var kamyon şasesi gibi saglam ònden bir kazaya karistik diger arac dagildi hararet yapmaz sabah yarim mars calisir elektronik 1 adet enjectöru var ilk enjektör uzunca bisey bunu kirabiliyor buda hasar veriyor triger seti devirdaim kasnak gecen sene 9bindi iscilikle sormak istedigin varsa buyur usta