Selamlar, aynı motorı LT35 de kullanıyorum. Aracım 610binde. Eski sahibi motor yapmışmı bilgim yok. Ben periyodik bakımını yaptırdım biniyorum. Ufak tefek yağ kaçaklarım var acil olarak yapmam gereken onun harici bir sıkıntı çıkartmadı bana. İlk zamanlar zor marş alıyordu aküyü değiştirdim düzeldi. Yakıt tüketimide gayet güzel. Öyle 5 silindir havası yok yani anlayacağınız yakıt konusunda. UZun yolda da hız beklemeyin. 5. vites 2000-2500 devirlerde 80km hız ile gidiyor. Yani otobanda 100-120 yapayım derseniz devir 3000i devirmiş olacak ve yakıt tüketimi ile birlikte motor sesine de maruz kalacaksınız. Bende yaşına hürmeten yormadan kullanırım bu da bana düşük yakıt olarak geri dönüyor. En önemlisi bence pas sorunu. Mesela ben de o dert var. Sağlam bir kaportadan geçmesi gerekiyor. Birde düzelttikçe de bitmiyor kanser gibi benzetmek gibi olmasın. Diğer önemli hususta olaki motorda bir sıkıntı yaşarsanız çevrenizde bu motorun ustası varmı? Ben Zonguldak ereğlide yaşıyorum. Usta bulamıyorum mesela bulduklarımda bakmak istemiyor. Yarın birgün bir sıkıntım olsa nerede yaptırırım bilemiyorum inşallah ta olmaz. Benim tavsiyem aynı aracın antalyadan dede karavandan çıkma olanı terci etmeniz olurdu. İşçilikleri gerçekten iyi. Bende ona niyetlenmiştim ama kendim yapmaya karar verdikten sonra LT35 aldım.