Traktör Dedi Ya La!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan es-maddog Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,135

es-maddog

Land Rover Defender 90
Yer
Eskişehir
Merhaba abilerim, kardeşlerim.

Üniversite hayatım ve devamı çok yoğun çalışarak arta kalan zamanlarda bira içerek geçti. Artık bu durum canıma tak etmişti. Doğada gezmeyi seven ben eylem kararı aldım. Honda Civic aracımı sattım (Babamla papaz olduk tabi). Sonra forum sayfasını takip etmeye başladım. Hem arazi aracı sahiplerine hem de vızır vızır gezen kampçılara çok pis özeniyordum. Derken arazi aracı almaya karar verdim. Lakin tırsa tırsa. Çünkü bütçeden ötürü modeller eski olacaktı. Ne ustam var, ne kendim anlarım. Lan dedim en fazla para kaybederim. Sonra aradım taradım. Alanya'da fotoğraftaki arkadaşı buldum, gözümü kararttım aldım geçtim. Artık ben de bir bağımlıyım. :D Yalnız araçla ilk gezdirdiğim hatun traktör gibi dedi. Ağzına kürekle vurasım geldi... Velhasıl Eskişehir ve Eskişehir'li cipe, off-road'a hazır değilmiş onu anladım. Pek bu işlerle ilgilenen de yok burada. Sizlerin desteğini almak beni çok sevindirir. Öğrenmem gereken çok şey var. Sağlıcakla kalın.

20140813_181837.jpg

Etiketler
Asil sen almışsın bile ben de sana series III al diyorum ️. 10 numara araç almışsın. Bayıldım. Araziye kıyabilip çıkabiliyormusun bu güzelle?

Haa bayanları takmayacaksın. Ben de Hanım'dan habersiz aldım series i çok kavga ettik. Hatta sonunda satacağıma söz verdim satılığa çıkardım. Offroad dan anlamayanlar sana gülecek sen de onlara güleceksin......

Ynt: Traktör Dedi Ya La!

Teşekkür ederim. Valla abi inceden denemeler yaptım ama ben biraz pimpirikliyim. Ufak tefek eksikler, sıkıntılar var. Onları giderip kısmetse ilk fırsatta Bolu-Abant kampı yapıcam, kıyıcam mecburen güzele. ;D Eyvallah abi desteğin için. Eskişehir'de gördüğüm bikaç kişi var. Onlara da zamanla ulaşıcam.

Araçla alakalı mesela iki koltuk arasındaki konsolu iptal edip teybi başka bi yere alıcam. Onun yerine Black&Decker 9 lt.lik oto buzdolabı aldım, onu koymayı düşünüyorum. :D Ve de yeni bir torpido ihtiyacı var. Yani özellikle gösterge paneli yenilenmeli. O konuda yardıma ihtiyacım var. Gerekirse aracı İstanbul'a ya da Ankara'ya götürücem. Ve tabi ki şnorkel.

20140813_181644.jpg

Sanırım bu Hasan Kola'nın yaptığı araçlardan. Series olamaz, Hasan usta hep 110'dan kesip 90 yapar. Depo kapağının yeri bunu gösteriyor. Bu modellerde depo kapağı ön kapının arkasında olur. Ancak 2007 (sanırım) sonrası modellerde orijinal olarak depo kapağı arkada.
Araç evet traktör gibidir ama arazi için doğru tercih.

erdal484' Alıntı:
umut abi nerden anladın 110 dan kesik olduğunu merak ettiğim için soruyorum :D
Ben ön koltuk arkalarının arkasında demir olmamasından ve Alanyadan ötürü tahmin etmiştim. Ama Nejat abinin tespit daha bilimsel.(Depo kapağı yeri) Zaten orjinal 90 almak her babayiğidin hele hele öğrencinin harcı değil:smiley:))))))

umut401' Alıntı:
Ben ön koltuk arkalarının arkasında demir olmamasından ve Alanyadan ötürü tahmin etmiştim. Ama Nejat abinin tespit daha bilimsel.(Depo kapağı yeri) Zaten orjinal 90 almak her babayiğidin hele hele öğrencinin harcı değil:smiley:))))))

öğrencinin harcı değil demek :smiley:)) bende depo kapağında bir farklılık olduğunu anladım ama işte o kadar tercübeli değiliz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR