Tempus' Alıntı:cok keyifli bir parkura benziyor paylasim icin tesekkurler. nerde burasi ?
Tempus' Alıntı:subattan sonra bir ziyarete geliriz tesekkurler![]()
Tempus' Alıntı:biliyorumda teskere 17 ocak yoksa bu hafta sonuda gelirdim![]()
Tempus' Alıntı:
sinava girdim 10 unda belli olucak, ama gezenbilir sayesinde her ilden ahbaplarimiz oluyor gittigim yerde birilerini bulurum kesin hafta sonu co-pilotluk yapicak ;D
ferdane gül' Alıntı:Resimlerin çekildiği yer kadar çekenlerde çok başarılı....özellikle seyircilerin çekildiği,arkada bulutlar olan resim çok ilginç...
ekiNoks' Alıntı:Ferdanem, resimlerin çekildiği yerler bizim yerler, sen Çorlu muza bir gel de off-roadçu arkadaşlar bizleri de aralarına kabul ederlerse biz de katılırız onlara...
,ONUR GETA' Alıntı:Merhabalar ,
Aracın sahibiyim seve seve böyle bir araç hazırlamakla ilgili tüm bilgimi paylaşabilirim . Ayrıca resimlerdeki turuncu jant lı yarış arabası formatında vitara yı aldığım için araç satılıktır. İlgilenenlere de bilgi verirseniz sevinirim ,çok özel bir araçtır. Standart donanım harici araca yapılanlar 6'' yükseltme kiti , düşük oran ayna mahruti, döküm dif kovanı, alt muhafaza, ön demir tampon, WARN 9000İ vinç, Xenon ve sis farları , özel havuz paspaslar, Tartarini lpg , orjinal takla barı , maxxis mudzilla lastik ve offset jantlar , el yapımı fiber saç dodikler, telsiz tesisatı vs.. diye devam ediyor. 98 model japon dur.
ferdane gül' Alıntı:Resimlerin çekildiği yer kadar çekenlerde çok başarılı....özellikle seyircilerin çekildiği,arkada bulutlar olan resim çok ilginç...
ekiNoks' Alıntı:Ferdanem, resimlerin çekildiği yerler bizim yerler, sen Çorlu muza bir gel de off-roadçu arkadaşlar bizleri de aralarına kabul ederlerse biz de katılırız onlara...
maltan' Alıntı:Merhaba Ferdane,
Resimleri çeken arkadaşlar offroada ek olarak hobi olarak fotoğrafçılıkla uğraşan arkadaşlarımız. Hüseyin Abi ve İlkay , sizinde belirttiğiniz gibi bu güzel fotoğraflar için buradan ikisinede çok teşekkür ediyorum .
saygılar..