Ynt: Trafikte En Gıcığıma Giden de....
sabah
nese içinde, evden sevgili esimle çıkıp ise gitmek için saat 08:30 civarında yollanıyoruz
çengelköyden, beylerbeyine, vivaldi calıyor....dıt dıt dıdıdıt dıt dıt dıt...
hafif yağmur ama olsun...
aracımız disco 1 yükseltildi, lastikler büyük, bu durum daha da dikkatli olmayı gerektiriyor daha da saygılı olmayı...aracın sağında solunda GEZENBİLİR yazıyor..orada tüm aileyi temsil ediyoruz, artık çıkartma yapıştı araç bizden çıktı, sorumluluk arttı..
tam köprü ayağına geldiğimizde fermuar gibi bir o yoldan bir bu yoldan köprü ayağına giriyor araçlar..herkes birbirine saygılı (arada gidip yolun en başından kaynak yapan ..... lar hariç)
tam sıra ben ve eşimin içinde olduğumuz, vivaldi 4 mevsim çalan aracımızın tekerleğinin yarısı hizasında aracı ile bir kadın sürücü önündeki arabaya yapışıp yol vermiyor...önündeki 100 araba bir o yoldan bir bu yoldan sırayla girdiği halde yola o yol vermiyor..
1,,3,,5,,,10 her sabah (abartmıyorum sıradaki kadın sürücü ise eğer bunu yaşıyorum) bu stres..birinde dayanamadım kırdım sıramın geldiği yere direksiyonu aynasını benim lastiğe çarptı yol verdim,, indim aynasına bakmaya..yerine takmaya..allah belanı versin, ....yvan dedi...donup kaldım..arabayla üzerine çıkmak geçti aklımdan..stickerler var gezenbilir 4x4 cüler saygılıdır..ben gazeteciyim..muhatap olmamalıyım..10,9,8,7,6, geri doğru say...derin nefes al....tam arabaya binerken....seni şikayet edeceğim, ....yvan yine....
yazarken bile sinirlendim..
buradan cevap veriyorum size ey cinsiyeti kadın olan ama kendisi kıro olan insan
senin allah belanı versin ve sensin ...yvan
(hepinizden özür diliyorum)