Trabzon-batum-tiflis-gori-kutaisi-poti-batum-trabzon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,983

Ynt: Trabzon-batum-tiflis-gori-kutaisi-poti-batum-trabzon

tiflis

_DSC0077.jpg

_DSC0089.jpg

_DSC0103.jpg

_DSC0136.jpg

_DSC0139.jpg

stalin in gürcü olduğunu biliyormuydunuz,gori de stalin müzesi

_DSC0167.jpg

_DSC0172.jpg

_DSC0173.jpg

teşekkürler salih bey..muhakkak görülmesi gerkir,otantik bir havası var

Murat Bey Merhaba, otomobille gittiniz değil mi? Detaylı paylaşımlar okuyabilmek umuduyla takipdeyim. Teşekkürler, saygılar.Ergun

Paylaşım için teşekkürler öncelikle. Gümrükten geçerken ne kadar ödediniz ? Bir ara 1 TL diye duymuştum. Daha sonra ise 14 TL yaptılar diye duydum. Araçlı-araçsız geçişlerde ücret farkı hakkında bilgileriniz nelerdir ? Teşekkürler şimdiden, saygılar.

Kapıda giriş parası 15 tl,Biz turla gittik,bu gezideki en büyük zorluk Batum-Tiflis yolunun uzun ve bozuk olması,tur minibüsü 7 saatte gitti, aslında planımız bu bölümü gece yataklı trenle gitmekti ama treni kaçırdık,reçetesi yanınızda olmayan ilaçları kapıdan geçirmiyorlar, Gürcistan turizme artık çok önem veriyor,artık genel olarak güvenli bir ülke

Murat Bey,
Nokta atış yapmışsınız, güzel olmuş...
Varsa bilinmesi gereken önemli detaylar, bekliyoruz.

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Gürcistan'da en çok beğendiğim yer Tiflis oldu,tarihi dokunun korunmasına çok önem veriyorlar, barlar sokağı var,çok şirin küçük barlar ve cafeler var,hepsinde canlı müzik vardı,Jazz Yada klasik müzik alternatifleri var,
Gori deki Stalin müzesi etkileyiciydi,kutaiside hiçbirşey yok,poti bizim Antalya gibi, Batum da botanik bahçesi,sahil,etkileyici bir mimari, yunus gösterisi görülmeli

Tiflis'i gezmek şart oldu o hâlde. Hayvanlarla yapılan gösterileri doğru bulmadığım için yunus gösterisi dışındaki her şey görmeye/yaşamaya değer.

Bilgilendirme için de ayrıca tekrardan teşekkür ederim. 15 TL olmuş demek. Kesin bir bilgim yoktu bunla ilgili. Teyit ettiğiniz için teşekkürler.:smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR