Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,062
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)

Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim FJ 60

Etiketler

1- Tugsan75........................... Toyota Landcruiser vx80
2- XXSILVERADOXX.................. Toyota Landcruiser vx100
3- Scrambler........................... Toyota Hilux
4- eko .................................. Toyota Hilux
5- İsmail Öztürk........................ Toyota FJ 60
6- ahmet............................... Toyota Prado
7- pancarmotorcu..................... Toyota hılux , yada land cruıser
8- Adnan Ofluoğlu.................... Toyota LC FJ70
9- Suat Kabal........................... Toyota LC FJ60

Arkidişler güncel listemiz şimdilik budur. Ben cumartesi günü gidip alternatif yollar bakacağım zira heryer yağışlardan dolayı kabus olmuş. Gezimiz de off-road da olacağı için (ama fazla abartılı deyil) mümkünse asfalt lastiği olmasın araclarda, ama olursa da artık takılan kişiyi hep beraber çekeriz. Pazar günü saat 10:00 da gözlemecilerden hareket, tekrar hatırlatayım. Araçlarda olması gerekenleri kontrol etmeyi unutmayalım lütfen.

tuğsan hocam araçlarda en azından olması gereken ekipmanı bi liste halinde yazarsan sevinirim , gözden kaçırdığımız malzemeler olabilir.

benim aklımdakiler (mt yada at lastik konusunu sıralamaya koymuyorum bile mutlaka olması gereken )

1- çeki halatı
2- u kilit
3- telsiz
4- ?

1- çeki halatı
2- u kilit
3- telsiz(El tipide olabilir)
4- Lastik çizme

Bunlar yeterli olacaktır.Sonuçda daha öncede belirttiğim gibi çok sert bir gezi olmayacak ama hafifde olmayacak.Şuan için 3 adet yol belirledim.Bu yolları cumartesi günü gidip kontrol edeceğim.Şunuda belirtmek isterim geçeceğimiz güzergahlarda mutlaka çok olmasada ağaç dallarına ve otlara temas edilecek yerler olacaktır.Aracım çizilirmi gibi düşünceniz olmasın ÇİZİLECEK.Ayrıca eğer mümkünse en kötü AT lastik olsun araçlarda,tabiki gönlümüz MT den yana ama ASFALT lastiğide mümkünse olmasın.

Tugsan Bey Teşekkür ederim listedeyim.Fakat gözlemeci okulu geçtikten sonra şile girişine doğru sağ taraftaki yermi ?

Hayır İsmail Bey,Şileye gelmeden polenezköy sapağını geçtikden yaklaşık 4/5 km sonra sol tarafda yanyana5/6 tane gözlemeciler var, önü geniş otopark dır.Herhangi bir sorun olursa cep numaram 0 532 234 87 67 arayabilirsiniz.

Arkadaşlar daha öncede belirtmiştim,arzu eden eş ve çocuklarını da getirebilir.Ben şahsen getiriyorum.Gezi güzergahımızda tehlikeli,derin kanallı ve bataklık yerler bulunmayacaktır.Ama tabikide çamurlu ve orta derece geçişlerde olacaktır.Umarım hava uygun olur ve keyifli bol sohbetli bir gün geçiririz.

Bende bu hafta sonu gezenbilir kartalkaya etkinliğine katılıyorum.
Bu etkinlikle ilk defa FJ40 ile bu kadar uzun mesafe kat edip, test etmiş olacağım.
Bir sonraki TOYOTA etkinliği İstanbul-Ankara ortasında olursa belki Ankaradanda birkaç araç katılabiliriz.
Keyif dolu bir etkinlik diliyorum sizlere.

peki benden bir teklif. bizim istanul buluşmasıyla ankara buluşmasını orta bi yerde birleştirsek mesela bolu filan nedersiniz. kızmayın ama sadece bi fikir :D

Çok geç Salihcim,ben burda yağan deli gibi yağmur haftasonu kesilirmi neyapacağızı düşünüyorum,zatn maşallah 1 aydır yağıyor,şile kabus olmuş bakalım haftasonu ne olacak.Birdahakine ortak biryer buluruz merak etmeyin.

yaw ben fikir filan veriyorum ama benim alet yetişmeycek sanırım. hala defransiyel bilye ve keçesi beliyoruz :-\

1- Tugsan75...............Toyota Landcruiser vx80 (Yükseltme kiti+MT Lastik+Vinç+Diferansiyel Kilidi+Telsiz+Strep)
2- XXSILVERADOXX......Toyota Landcruiser vx100
3- Scrambler............... Toyota Hilux
4- eko .......................Toyota Hilux
5- İsmail Öztürk............Toyota FJ 60
6- ahmet.....................Toyota Prado
7- pancarmotorcu.........Toyota hılux , yada land cruıser
8- Adnan Ofluoğlu........Toyota LC FJ70
9- Suat Kabal...............Toyota LC FJ60

Merhaba Arkadaşlar,daha önce yazmıştım,bu cumartesi(21.03.2009),Şileye gidip alternatifli sorunsuz gezebileceğimiz,daha doğrusu keyfli birgün geçirebileceğimiz yollar bakacağım.Sizden ricam,isim ve araç modellerinizin yanına,benim yazdığım gibi araçlarınızda bulunan özellikleri yazmanız.Lastik türü,varsa vinç,diff kilidi,tesiz,strep gibi.Bunları öğrenmek istememdeki sebep bu tarz gezilerin genel kuralı(Başlatırken ben yazmayı unutmuşum hata bende pardon)esas sebebi ise gidilecek güzergahı belirlerken araç donanımlarına göre seçilmesi,son olarakda konvoy kuralları zorunluluğu.

Donanımlı araçlar, daha az veya donanımsız araçlar aralarında olacak şekilde konumlandırılacak.Sayımız az olduğu için numaralandırılmaya gerek yok.Tekrar belirteyim,isteyen ailesiyle gelebilir ve mangal malzemelerinizi almayı unutmayın.Hava müsait olmazsa eğer,ortak belirlenen biryerde yemek organizasyonunu gerçekleştirebilirz.Saygılarımla.

1- Tugsan75...............Toyota Landcruiser vx80 (Yükseltme kiti+MT Lastik+Vinç+Diferansiyel Kilidi+Telsiz+Strep)
4- eko .......................Toyota Hilux
7- pancarmotorcu.........Toyota hılux , telsiz strep,dif lock.

pancarmotorcu' Alıntı:
4- eko .......................Toyota Hilux ( telsiz + MT lastik + strep + LTD slip )
7- pancarmotorcu.........Toyota hılux , telsiz strep,dif lock.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri