Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,123
Ynt: Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?..

ilk 3 resim 2004 LC vx100 6800 açık artırmada hemen al fiyatı 24 bin dolar
4.ve 5. resimler jeep cherokee 7 bin dolardan artırmada

2004 VX100 6800 dolar açık artırmada HEMEN AL FÄ

2004 VX100 İÇ .jpg

2004 VX100.jpg

2005 model.jpg

2005 model cheroke --7bin dolardan aç?k art?rmadajpg.jpg

Etiketler

ilk 2 resim 2006 model toy 4runner 12 bin dolara artırmada
3 ve 4. resimler 2006 model toy vx100 LC 35 bin dolar

2006 MODEL 4RUNNER   -12 BÄ°N DOLARDAN ARTIRMADA.jpg

2006 VX100  35BÄ°N DOLAR.jpg

2006 VX100 ARKA.jpg

2006 4RUNNER.jpg

1 ve 2. resimler 2007 model fj cruiser 8 inç süspansiyon kit vinç ,kilit vsvs 22 bin dolardan artırmada
3.4. ve 5. resimler 2008 vx200 8 silindir 5700 motor 10 bin km.
50 bin dolardan açık artırmada

daha ne diyim.

2008 VX200   10BİN KM...50 BİN DOLARDAN AÇIK ARTIRMADA.

2007 fjcruiser   8 ?NÇ  SÜSP.K?T V?NÇ VS..22 B?N DOLARDAN AÇIK ARTIRMADA.jpg

2007 FJCRU?SER.jpg

2008 VX200  5700 MOTOR 8 S?L?ND?R.jpg

2008 VX200.jpg

Böyle adaletsiz dünyanın ....... ....... .

Çağlar bana hemen alalım bir tane LC.Buradaki satıcıların kaprislerinden bıktım. :smiley:

Şu kadarını söylüyorum içimden geçenleri yazsam buraya en iyi ihtimalle üyeliğim bir süre dondurulur !!! Grand Cherokee 2bin dolar Lc cruıser 5bin dolar...Yok yok en iyisi sadece bakmak.

caglarcim rica ediyorum. şuraya hdj leri koyma ben o yuzden sadece amerikadaki ebayda dolaşiyorum.

bunlarda çamur lastiği fiyatları ölçü 285-75-16 (yaklaşık 33'')

BF MT-R 800 DOLAR.jpg

cooper tak?m 800 USD.jpg

GOOD YEAR WRANGLER MT:R 850 DOLAR.jpg

HANKOOK  770 DOLAR TAKIM.jpg

TOYO MT7R 1000 DOLAR.jpg

depoları sanıldıgı kadar ucuza dolmuyor.20-30 dolar degil en azından. 3 sene önce amerikada benzlikde çalışdıgım icin biliyorum.sadece yarı yarıya türkiye ile:=) ki 30 *2 = 60$ * 1.5 ilede 90 lirayada bi suv deposunu dolduramazsınız.yapılı bi yeni model (şu andaki kasanın bi öncesi) dodge ram mi 99 $ benzin alıp(galonu 2.8$ fln heralde) veridigi 100$ bekleyip bi $üstünü istedigini yaşadım.sanılanın aksine benzin fiyatlarına baya tepki gösteriyorlar ve her yerde olan hizmete deli gibi bahşiş verme olayı bi benzinlikde işlemiyor malesef. ve ayrıca cadillac bi sedan araba gelmişdi 83 model adını tam hatırlamıyorum ama tavanı bez ile kaplı gibiydi(bilen varsa adını) adam hurdalıkdan 300 $aldınıgnı söylemişdi ve beni şoka sokmuşdu...

son dönemde yakıtın orda da çok ucuz olmadığını farkediyorum gerçi ,yavaş yavaş dizele ve küçük hacimli araclara kayıyorlar.aslında bir belgeselde zj cherokeenin deposunu 15 dolara doldurmuşlardı kanada da....litresi de 2 doları geçkin değil ama canım ülkemdeki gibi ;)

diesel e sıcak bakmıyorlardı. iş diesel gelince cevre icin zararlı fln diolardı.ztn sadece kamyonlar ve eski mercedesler diesel alıyordu.

çağlar' Alıntı:
son dönemde yakıtın orda da çok ucuz olmadığını farkediyorum gerçi ,yavaş yavaş dizele ve küçük hacimli araclara kayıyorlar.aslında bir belgeselde zj cherokeenin deposunu 15 dolara doldurmuşlardı kanada da....litresi de 2 doları geçkin değil ama canım ülkemdeki gibi ;)

Libyaya buyrun,
42 litre depo 7 dinara doluyor bölü 1.24 eşittir 5.65 dolar ;D
SUV deposu 80 litre dersek yaklaşık 10 dolar
Bu arada Libya Türkienin petrol ithal ettiği ülkelerden biri.
Bu fiyat + nakliye + vergiler = Türkiye fiyatı
Tabi birde rafineri var işin içinde

Bu Amerikalılar dünyanın tüm nimetlerinden yararlanıp kaymağını bedava yiyorlar, kriz çıkartıp faturasını da
biz garibanlara ödetiyorlar. Bizim başımızdaki kör cahil siyasetciler de 1 liralık mamule 11 lira ötv (öküz tımar vergisi) ile kdv (kol dayama vergisi)
kastırmak suretiyle mevzuya tüy dikiyorlar. Bizler de koyun gibi "meeeeee" leyerek boş boş bakıyoruz, çünkü elimizden birşey gelmiyor.
Saddam döneminde Irak'da 100lt benzin sadace "1" yazıyla "BİR yuesdallır idi. Ne hoş değil mi???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri