Toyotalar İpek Yolunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 549
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,764

Etiketler
Ynt: Toyotalar İpek Yolunda

pandipieri' Alıntı:
şükrücüm hepimize cok is dusecek :D cok calismamiz gerekecek cok :D

sen bakma bu bacarmobile... :D

hakkaten şaka bir yana yapılması gereken üzerime düşen neyse söyleyin seve seve yapayım. ;)
şimdiden japonca öğrenmeye başladım bile ;D ;D ;D

bacarmobil' Alıntı:
hakkaten şaka bir yana yapılması gereken üzerime düşen neyse söyleyin seve seve yapayım. ;)
şimdiden japonca öğrenmeye başladım bile ;D ;D ;D

burakcim hepimize ozelliklere sana bana burak akkan sukru sedat kardeslerime cok is dusecek :D ama sen yine de japonca ogrenmeye basla...

Serkan düşündüğün bir iş planı var mı?

pandipieri' Alıntı:
burakcim hepimize ozelliklere sana bana burak akkan sukru sedat kardeslerime cok is dusecek :D ama sen yine de japonca ogrenmeye basla...

var kardes, uzerinde calisiyorum, biraz gelistirip ortaya somut birseyler koydugum zaman sizlerle paylasacagim sizlerin de fikirlierini ve onerilerini almak icin. biliyorsun is bolumu yapilinca ya da bolununce cok is cikmiyor. ben tum isleri ustlenip agirlikli baslangiclari yapip, hamalligi ustlenip sonrasinda daha onemli olan noktalarda fikirlerinize basvurup ortak karar aliriz diye dusunuyorum ne dersiniz...?

Valla bir lokomotif olması şart, ama tüm yük sende olunca biraz yorulursun, yinede lazım olunca haber etmen yeter.

pandipieri' Alıntı:
var kardes, uzerinde calisiyorum, biraz gelistirip ortaya somut birseyler koydugum zaman sizlerle paylasacagim sizlerin de fikirlierini ve onerilerini almak icin. biliyorsun is bolumu yapilinca ya da bolununce cok is cikmiyor. ben tum isleri ustlenip agirlikli baslangiclari yapip, hamalligi ustlenip sonrasinda daha onemli olan noktalarda fikirlerinize basvurup ortak karar aliriz diye dusunuyorum ne dersiniz...?

insanlar ssadece konusuyor bir araya gelip plan program gerekir ben ve arkadaslarim 1 nisan 2011 de irandan cikis yapark mongoly gidiyoruz 7 aydir hazirlik yaptik vize islerini asmak hicte kolay degil aracla baska ülkelerde gezmek sanildigindan dahada zor,, ben örnegin böyle bir ekibi türkiyede bulamadim isvicrede bir motorsiklet festivalinde taanistigim iki arkadasla gerceklestirecegiz bir suziki jimm bir bmw motor 650, c birde 3000 c pajero sport jeple gidiyoruz 38000 km yollu 6 ayda gecmeyi planliyoruz www.hedeftekiyollar.com dan nisandan itibaren izliyebilirsiniz,, saygilar,, kapkunka

Sayın kamkac, sitenizi favorilere ekledim, şu an için gezinizle ilgili herhengi bir bilgi yok, sitenizi takip edeceğim. Size güzel bir yolculuk diliyorum.

Bizde mutlaka bu yolculuğu yapacağız, sadece gerekli şartların biraz olgunlaşması gerek. ;)

sadece boş konussa iyi bir de bir projenin dinamiklerini bilmeden kimlerin neler yaptigini biraraya gelip gelmedigini bilmeden oyle bir anda cikip bos bos da yazabiliyor. bir konu basligina girip nezaketsizce de yorum yazabiliyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR