Toyotalar İpek Yolunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 549
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,768

Etiketler

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda

hsbasar' Alıntı:
Burak 2012 dedim zaten, biraz daha zamana yayarsak yandık ;D
Sen elini çabuk tut ;)

sedat senin başında da vardı şu ev kredisi olmasa şimdiye kadar gitmiştim bile ;)
beni baya bi zorluyo.

bacarmobil' Alıntı:
sedat senin başında da vardı şu ev kredisi olmasa şimdiye kadar gitmiştim bile ;)
beni baya bi zorluyo.

Aynı durumdayız, halini anlıyorum. Ev konusunda hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Kendimiz oturacağız diye hep şartları zoorluyoruz. Ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, kısmetse bu Nisan taşınıyorum.
Darısı sana

hsbasar' Alıntı:
Aynı durumdayız, halini anlıyorum. Ev konusunda hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Kendimiz oturacağız diye hep şartları zoorluyoruz. Ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, kısmetse bu Nisan taşınıyorum.
Darısı sana

ben aldım 4 yıldır oturuyorum da ama dediğin gibi şartlar her geçen gün daha da ağırlaşıyor. hayırlısı gögüsledik gidiyoruz. ;)

2012 olursa super olur... bir kac sponsorluk gorusmem oldu ama daha kesin degil... o yuzden yazmiyorum. 2012ye yetistiririz... yaslanmadan gidelim... :D

pandipieri' Alıntı:
2012 olursa super olur... bir kac sponsorluk gorusmem oldu ama daha kesin degil... o yuzden yazmiyorum. 2012ye yetistiririz... yaslanmadan gidelim... :D

daha dur be hocam sen bizi eskitirsin ;D

pandipieri' Alıntı:

Serkan hocam bu işin tarihini ciddi olarak netleştirelim, 2011 benim içinde müsait değil. Ancak 2012 ve sonrası için plan yapabilirim.

Yeteli zaman oluncada herkes kendini ayarlar, tarih netleşmeyip sürüncemede kaldıkça, muhtemel sponsorlarımızı da kaçırıyoruz. Bu başlığı takip edip bize sponsor olmayı düşünenler, bu adamlar defalarca niyetlenmiş ama becerememiş, gene yapamazlar demesin. ;)

Çünkü biz yapabilecek kapasitedeyiz. Her türlü alt yapımız, bizlere bu yolda destek olacak arkadaşlarımız var.

haklisin sedatcim potansiyelimiz kesin var 2012 de mutlaka yapacagiz diye umuyorum, bazi ayrintilar uzerine ugrasiyorum ama onumuzdeki aylarda yani yaza dogru patlatiriz kesin tarihi...

bacarmobil' Alıntı:
abiler az kaldı bende LC patlatacam biraz daha zamana yayın siz. ;D
nasıl yani? Hangi LC? Arkadaşım hooop :eek:

pandipieri' Alıntı:
haklisin sedatcim potansiyelimiz kesin var 2012 de mutlaka yapacagiz diye umuyorum, bazi ayrintilar uzerine ugrasiyorum ama onumuzdeki aylarda yani yaza dogru patlatiriz kesin tarihi...

Heyecanla bekliyoruz. Sanırım diğer arkadaşlar adına da konuşabilirim, yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa hazırız Serkan.

mergen' Alıntı:
Bunu sana söyleyen ş.......z şu an benden de alçaktan uçuyor :D :D
Neyse konuyu dağtmayalım. Bu tür yanlış anlamaları kendi ilan sayfamda cevaplamak isterim.

;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR