bacarmobil' Alıntı:abiler az kaldı bende LC patlatacam biraz daha zamana yayın siz. ;D
hsbasar' Alıntı:Burak 2012 dedim zaten, biraz daha zamana yayarsak yandık ;D
Sen elini çabuk tut
bacarmobil' Alıntı:sedat senin başında da vardı şu ev kredisi olmasa şimdiye kadar gitmiştim bile
beni baya bi zorluyo.
hsbasar' Alıntı:Aynı durumdayız, halini anlıyorum. Ev konusunda hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Kendimiz oturacağız diye hep şartları zoorluyoruz. Ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, kısmetse bu Nisan taşınıyorum.
Darısı sana
pandipieri' Alıntı:2012 olursa super olur... bir kac sponsorluk gorusmem oldu ama daha kesin degil... o yuzden yazmiyorum. 2012ye yetistiririz... yaslanmadan gidelim...
pandipieri' Alıntı:2012 olursa super olur... bir kac sponsorluk gorusmem oldu ama daha kesin degil... o yuzden yazmiyorum. 2012ye yetistiririz... yaslanmadan gidelim...
nasıl yani? Hangi LC? Arkadaşım hooopbacarmobil' Alıntı:abiler az kaldı bende LC patlatacam biraz daha zamana yayın siz. ;D
pandipieri' Alıntı:haklisin sedatcim potansiyelimiz kesin var 2012 de mutlaka yapacagiz diye umuyorum, bazi ayrintilar uzerine ugrasiyorum ama onumuzdeki aylarda yani yaza dogru patlatiriz kesin tarihi...
mergen' Alıntı:nasıl yani? Hangi LC? Arkadaşım hooop
arkadaşım sende klima yokmuş bide alçak bi araçmış ;D ;D ;D
mergen' Alıntı:Bunu sana söyleyen ş.......z şu an benden de alçaktan uçuyor
Neyse konuyu dağtmayalım. Bu tür yanlış anlamaları kendi ilan sayfamda cevaplamak isterim.