Sedat bey fj 40 nız duruyorsa ne duruyorsunuz bence başlayın amaç zaten araç kullanmak her zorlukta mesela benim araçta çok konforlu değil kofor düşünen kişi zaten uçakla gider yanlışmıyım
Doğrusunuz ama ben halihazırda elimdeki kaynakları Discoyu tamamlamak için kullanmaktayım. FJ40 ı satma niyetindeyim.
Nasıl olsa gezinin gerçekleşmesine çok var, bakarsınız yine bir Toyota alırız. Olmadı sizlerin araçlardan birine co pilot olurum ;D
Doğrusunuz ama ben halihazırda elimdeki kaynakları Discoyu tamamlamak için kullanmaktayım. FJ40 ı satma niyetindeyim.
Nasıl olsa gezinin gerçekleşmesine çok var, bakarsınız yine bir Toyota alırız. Olmadı sizlerin araçlardan birine co pilot olurum ;D
Serkan Hocam selam,
özledik valla.
Sağolasın ama beni işten atarlar bu kadar izin isteyince ;D ;D
Yoksa benim hayalimdeki expedisyon olur bu. Hatta bundan sonra offroad dan emekli olsan bile bu bir ömür anlatmaya yeter.
Bakalım kısmet
pandipieri' Alıntı:
her zaman yer var sana sedat dostum... burak sensiz olmaz bunu aklindan cikarma sakın... ne yapip edip geliyorsun bu ekspedisyona...
Beyler,ben her nekadar katılamıyacak olsamda
En azından,lastiklerle ilgili 1-2 ufak sesli düşünme şeklinde görüşmem oldu.
Umarım iyi gider ve iyi sonuçlanır...
Burakcim merhabalar ben de sizleri cok ozledim, takip ettigime gore bolu gezisi hayli guzel gecmis gerci telefon ile canlı baglanti yapmistim zaten... sensiz olmaz burak ne yapar eder bir sekilde izin alirsin gerekirse araya adam sokariz
erkan kardesim sen varsin diye lastik ve kutup ayısı konularini hic tartismiyoruz zaten sen varsan her sey tamam sen yoksan her sey eksik cok mu arabesk oldu ne