Toyotalar İpek Yolunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 549
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,721
Ynt: Toyotalar İpek Yolunda

mergen' Alıntı:
Kesinlikle doğru bir yaklaşım.
Bir süredir evden internete giremiyorum. Acaba birisi google earth'e şu bizim rotayı yükleyebilir mi? Hatta çölden şu bulduğumuz yoldan geçişde ekleyebilir ise hem bizim hem de sponsor toplantıları için görsel bir bilgi olur. BU haftasonu şu bulduğm kitapları edinmeye çalışacağım. Ardından rota biraz daha netleşir.

biraraya geldikten sonra sanirim hersey daha da netlesir... hem bu listeyi derinlestiririz hem de haritalar ve diger gorsel materyalleri duzenleriz, ancak bu sure icinde elimize gecen birseyler olursa sayfaya yuklemekte fayda var... yukaridaki liste baslangic icin muhtesem...

Etiketler

sorma cem ben de cok isterdim gelmeyi ama maalesef cok kotu bir zaman, mutlaka izmirde olmam gereken bir haftasonu... yakında istanbula gelecegim, gelmiskende temservise arabayı bırakacagim, subat sonu mart basi gibi o zaman bir araya geliriz ve gorusuruz...

Serkan bey sizde benim gibi katılamayanlardansınız herhalde bizde toyotalar ipek yolu başlığında çalışmalar yaparız hafta sonu çalışıyorum nette olursanız burda katılımı devam ettirir sünnet gölüne giden arkadaşlarda orda yüzyüze görüşüp olayı enine boyuna tartışıp onlarda ilerleme kaydederler iki koldan ilerletiriz

evet erkancim haklisin haftasonu nette olacagim, onlar oradan biz buradan calisiriz ve onumuzdeki haftalarda eger uygun olursa biraraya gelmeye calisiriz ve is bolumlerine gecebiliriz...

Sedat kardeş sen üzülme beraber gideriz yada izin olyını ayarlıyamazsam veririm arabayı sen gidersin

Benim Disco hemen hemen hazır bu yolculuğa.
Bu gezi rüyalarıma girmeye başladığından beri Toyota iilanlarına yeniden bakmaya başladım ama benim bütçemle alacak uygun bir araç yok.
Yada FJ40 ın kaporta işlerini yaptırıp onunla geleceğm ;D 8000 km de gidilmezki FJ40 ile ;D

Sedat bey fj 40 nız duruyorsa ne duruyorsunuz bence başlayın amaç zaten araç kullanmak her zorlukta mesela benim araçta çok konforlu değil kofor düşünen kişi zaten uçakla gider yanlışmıyım

Sedat ben 3500 km yapıcam martta ;D ;D ;D
Sonra izlenimlerimi paylaşırım. :D

hsbasar' Alıntı:
Benim Disco hemen hemen hazır bu yolculuğa.
Bu gezi rüyalarıma girmeye başladığından beri Toyota iilanlarına yeniden bakmaya başladım ama benim bütçemle alacak uygun bir araç yok.
Yada FJ40 ın kaporta işlerini yaptırıp onunla geleceğm ;D 8000 km de gidilmezki FJ40 ile ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR