Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 924,160

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

sanami sorduk çakma caponcu

siz once bir gezi ayarlayin kendi aranizda listede 120 araç var ama içraat yok. havalarda isindi camur olmaz artik gidebilirsiniz korkmaniza gerek yok..

RedlinE' Alıntı:
sanami sorduk çakma caponcu

siz once bir gezi ayarlayin kendi aranizda listede 120 araç var ama içraat yok. havalarda isindi camur olmaz artik gidebilirsiniz korkmaniza gerek yok..

yapıcaz yapıcaz , deniz kenarında olursa sende gel toyota mayonla ;D ;D ;D

sen topla milletide bende geliyim. Bana her kapi açik ustaa ne demişler iyilik yap kenera at pusurocularda bile senin kadar itibarim vardir. kupeliiiiii

RedlinE' Alıntı:
sen topla milletide bende geliyim. Bana her kapi açik ustaa ne demişler iyilik yap kenera at pusurocularda bile senin kadar itibarim vardir. kupeliiiiii

Mayıs ayı ortalarında düşünüyorum yaylalar biraz çiçeklensin gidelim

ya kampli yapinda kaynasin gunu birlikden bi şey anlamicaksiniz. sagucak veya izmit tarafi olursa bursada rahat gelir.

Tempus' Alıntı:
en dertsiz ve yakın nere olursa.

Hacılı tarafı olabilir günübirlik yaparsak, kamplı yaparsak soğucak olabilir
RedlinE' Alıntı:
ya kampli yapinda kaynasin gunu birlikden bi şey anlamicaksiniz. sagucak veya izmit tarafi olursa bursada rahat gelir.

Yok yok,siz İstanbul u terk edemezsiniz.Ne Bursa,ne İzmit nede Antalya. :(

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yoldaş deme öyle :D
bakarsın ben bu hafta gelirim o taraflara ;D ;)
Hadi,inşallah. :smiley:
Senden haber bekliyorum yoldaş varsa niyeti olan başka arkadaşlar onlarda gelebilir. :smiley:
Müco önce sen benim makineyi bi dene ondan sonra Ankara ya bence. :smiley:

Marka olarak demek istemedim,çap olarak.Magnum çapları çok amaçlı kullanabilirsin ileride. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR