Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 677,377

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

mücahit kardeş vebostan hayırlı olsun kime taktırdın kaça taktırdın bendede d1 vebosta kutusunda duruyor nereye taktırsak karar veremedik birde araç değiştırme olayı çıkınca kaldı ne yapsak taktırsakmı diyorum karkampı falan olayına katılırsak lazım olur barı birkez kullanalım

Renge takilmayin kaplanir gider.

Webastoyu benim arkadaşlar takti. Tesisatiayri eksozlarayri yerde çekildi. Ama ilker en alt sokakta yildiz tunıng sirarinda bir elektirikciye taktirmişti.

Günaydın arkadaşlar .Mücahit kardeş cevap için teşekkürler kartal sanayide taktiracaz gibime geliyor artık 250 bayılacaz

Taktirmaya gitmeden once eksoza sarmak için amyant al serit halinde karakoyde hirdavatcilar içinde sol taraftaki dukkanlarda var. Ben tabana kiyamadim yan bakalitten camurlugun içine ordanda yere indim. Çamurlugun içinde zaten hava delikleri var. bir tanede biz deldik. Suya girme durumundada alet yukarda kalmiş oldu. Ayrica iki çikişada tapa yaptirdim. mazot işine gelince depoya mudale etmedik. bizim araçlar pompali oldugu için çikiş hortumuna taktik. onlar onermesede cekfaf taktik geri kacmasin dıye

Mücahit taktırırken arkadaşların dediklerine dikkat etmesini söylerim bilgilendirme için teşekkürler

60 kasa arayanlar buraya baksın, Türkiyenin en güzel 60 serisi aracı satılık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-sahibinden-1987-toyota-landcruiser-bj60-35957753/detay

RedlinE' Alıntı:
Taktirmaya gitmeden once eksoza sarmak için amyant al serit halinde karakoyde hirdavatcilar içinde sol taraftaki dukkanlarda var. Ben tabana kiyamadim yan bakalitten camurlugun içine ordanda yere indim. Çamurlugun içinde zaten hava delikleri var. bir tanede biz deldik. Suya girme durumundada alet yukarda kalmiş oldu. Ayrica iki çikişada tapa yaptirdim. mazot işine gelince depoya mudale etmedik. bizim araçlar pompali oldugu için çikiş hortumuna taktik. onlar onermesede cekfaf taktik geri kacmasin dıye
mücahit kardeşim sen ne zaman kurtulacan bu sanayiden yok orasını değiş burasını değiş değişmedik fı kalmadı netenekeymiş ocağına incir ağacı dikti kimseye landcuruser met etme milletinde ocağına incir ağacı diktirirsin yazık olur

İyi akşamlar;

Şimdi benim arabaya ne yapacaz, ne dersiniz...Kampta pek konuşamadım arkadaşlarla...

Yoksa sadece lastiklerle yükseltsem yetermi acaba şimdilik...Erkan burdamısın...

Yoksa Pradoyu satıp şu aracımı alsam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-175-000kmde-2000-model-toyata-land-cruser-cok-temiz-33888643/detay

fastgame' Alıntı:
Yoksa Pradoyu satıp şu aracımı alsam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-175-000kmde-2000-model-toyata-land-cruser-cok-temiz-33888643/detay

Pradoyu satıp vx100 almayın çünkü vx100 le yapabileceğiniz herşeyi prado ilede yaparsınız. Ama daha sert off road istiyorsanız vx80 alın. Çok daha sert off road yapıcam diyorsanız fj70, fj40, bj60 gibi modellere yönelin :smiley:

fastgame' Alıntı:
İyi akşamlar;

Şimdi benim arabaya ne yapacaz, ne dersiniz...Kampta pek konuşamadım arkadaşlarla...

Yoksa sadece lastiklerle yükseltsem yetermi acaba şimdilik...Erkan burdamısın...

Bu sorunun cevabı yine sende saklı. ;)
Neyi ne kadar yapmak istediğin ile ilgili tamamen ;)
Ama şöyle söyliyim kısaca,prado satılacak araç değil ;)
Kesinlikle çok başarılı ;)
Biz 2 yıl önce ciddi denebilecek etaplarda denedik ve gördük.
Ama şöylede bi yanı var,aracın yürütme maliyetleri.Eğer bu maliyetleri karşılıyabilceksen bu araçla devam et.
Ama tabi Kürşat'ada hak vermemek elde değil.
ki dediğim gibi,senin hangi yoğunlukta ve lavel da yapmak istediğin ile ilgili ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR