orasi adana onlarin kanlari bile turuncu ,on panjur orijinali krom kaplatmis herhaldeTempus' Alıntı:Günaydın, o nasıl bir renk ve ön panjur ya
Tempus' Alıntı:Günaydın, o nasıl bir renk ve ön panjur ya
altay41' Alıntı:orasi adana onlarin kanlari bile turuncu ,on panjur orijinali krom kaplatmis herhalde
mücahit kardeşim sen ne zaman kurtulacan bu sanayiden yok orasını değiş burasını değiş değişmedik fı kalmadı netenekeymiş ocağına incir ağacı dikti kimseye landcuruser met etme milletinde ocağına incir ağacı diktirirsin yazık olurRedlinE' Alıntı:Taktirmaya gitmeden once eksoza sarmak için amyant al serit halinde karakoyde hirdavatcilar içinde sol taraftaki dukkanlarda var. Ben tabana kiyamadim yan bakalitten camurlugun içine ordanda yere indim. Çamurlugun içinde zaten hava delikleri var. bir tanede biz deldik. Suya girme durumundada alet yukarda kalmiş oldu. Ayrica iki çikişada tapa yaptirdim. mazot işine gelince depoya mudale etmedik. bizim araçlar pompali oldugu için çikiş hortumuna taktik. onlar onermesede cekfaf taktik geri kacmasin dıye
fastgame' Alıntı:Yoksa Pradoyu satıp şu aracımı alsam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-175-000kmde-2000-model-toyata-land-cruser-cok-temiz-33888643/detay
fastgame' Alıntı:İyi akşamlar;
Şimdi benim arabaya ne yapacaz, ne dersiniz...Kampta pek konuşamadım arkadaşlarla...
Yoksa sadece lastiklerle yükseltsem yetermi acaba şimdilik...Erkan burdamısın...