Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 677,399
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Kürşat bey,
zaten alma kararında kriterim hiçbir zaman bu olamaz.,
Ben şu ana kadar toyota muhabbet topiginde 200.sayfalara geldim..Not alıyorum bütün konularla ilgil..Bu konu geçmedigi için sorma geregi duydum. ;D ;D

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:
Canım benim 1 haftadır yoktum ,10 arac geliyorsunuz değilmi.. :D

abi araç az gelicez istanbul 3-4 araç gelicek araçların içine doluşucaz zaten off road buluşmasından çok muhabbet kamp buluşması olucak diye masrafı az edelim dedik ;D

Günaydınlar.
Antalya ya gidecek ekip ve araçlar hala kesinleşmedi sanırım.
Kimler kesin geliyor, kaç araç var ona göre uçak bileti ayarlayalım. :smiley:

Tempus' Alıntı:
abi araç az gelicez istanbul 3-4 araç gelicek araçların içine doluşucaz zaten off road buluşmasından çok muhabbet kamp buluşması olucak diye masrafı az edelim dedik ;D

İsabet olmuş kardeşim, uçakla bile gelseniz bizde araç çok gönüller birlikte olsun..

Kesin liste:

1-Cem
2-Erkan
3-Kürşad

Beklemede olanlar: Olcayto,Bülent,Mücahit,Tolga

Bakkan' Alıntı:
Günaydınlar.
Antalya ya gidecek ekip ve araçlar hala kesinleşmedi sanırım.
Kimler kesin geliyor, kaç araç var ona göre uçak bileti ayarlayalım. :smiley:

Haydi zaman daralıyo beyler ,bizde ona göre bir proğram yapıcaz ..

Kesin liste:

1-Cem
2-Erkan
3-Kürşad
4-Burak

[/quote]

Olcayto abiyle şimdi konuştum, işleri biraz sıkışmış, perşembe mümkün değil olursa cuma olur dedi.

Kesin liste:

1-Cem
2-Erkan
3-Kürşad
4-Burak
5-Nejat
6-Sevtap

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR