Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 677,420

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ya aslında satmak konusunda uzmanlıgı war kurşat abinin ;D alırken nasıldır bilmiyorum ;D

Faruk abi bak bakalim ekli fotolara taniyacakmisin bunlari, birini aynadan cektigim icin titremis biraz

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC00070.jpg

DSC00064.jpg

valla Faruk abinin araba beni aşar o klasmana daha çıkamadım Cihan abi o klasmanın uzmanı ;D ;D ;D

Faruk abi buda onden foto, Karadagda feribotta karsilastik.
Askerlerle biraz muhabbet ettik, benim oglanla hatira fotografi bilem cektik.
Tampon ve vinc warn, ayrica bir suru modifiye daha vardi araclarda.

[attachment=1]

DSC00050.jpg

Sedat kosova ordusu baya zengin ;D ;D ;D ;Dbaksana standart askeri araçları toyota prado darıs bizim orduya düşünsenize defenderlerin yerine vx80ler vx100ler pradolar :D :D :D :D

Yok be abi bizzat yaşadigin için senden iyi kimse tercuman olamaz o duygulara ondan dediydim.

kurşatami sorsak napsak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.