Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,350

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
intercooler ın motora hiç yan etkisi yoktur, birim hacimdeki oksjen sayısı artar, o da iyi bir yanma sağlar, benim 70 e taktım inanılmaz değişti performansı

aynen katılıyorum

HDJ 80 12 V - 01 / 0

167 bg ken 197 bg
36,7 42,7 tork
mekanik Halı-46014T1
590 €
heytem abı bu senın dedıgın dıyaframmı
napıyor basınclamı oynuyor.
bırde ıntercolurda soyle bır sorun var. boyutunu nasıl ayrlamak gerekıyor onun hesabını bılıyomusun
buyuk olunca gec tepkı verıyor. bende senın gıbı burdamı yapsam yoksa dısardanmı bırseyler baksam karar veremedım.

sedad nerelerdesin çıktın galiba yine gurbet ellere ;D

Arkadaslar cumleten iyi aksamlar,

yabanci bir bilge sozunu tercume etmeye calistim,
"araziye gitmek istiyorsan LR veya Land cruiser alabilirsin,ama tekrar geri gelmek de istiyorsan o zaman land cruiser alacaksin"

altay41' Alıntı:
Arkadaslar cumleten iyi aksamlar,

yabanci bir bilge sozunu tercume etmeye calistim,
"araziye gitmek istiyorsan LR veya Land cruiser alabilirsin,ama tekrar geri gelmek de istiyorsan o zaman land cruiser alacaksin"

Bu durumda benim FJ40 ı dönüş için yanıma almam gerekiyor galiba ;D

aynen öyle pompadaki yakıtın pompalanma ayarını ayarlayan bir mil var odeğişiyor, ve turbo vesgatenin altına 2 tane yüzük geliyor, yani turbonun basıncı artıyor ama yakıtıda ona göre gönderiyor, yani motoru yakıtsız kuru bırakmıyor

altay41' Alıntı:
bence de...
senin libya resimlerine baktim,bizim fj75 neguzel gozukuyordu resimlerde,beyaz yapmadigima pisman oldum

Bende arazi aracında açık renkleri seviyorum, Disco ile devam edersem ileride onuda beyaz kaplatmayı düşünüyorum.
Bu arada sizinkide sahra beji değilmi, en popüler renklerden biri.

hsbasar' Alıntı:
Bende arazi aracında açık renkleri seviyorum, Disco ile devam edersem ileride onuda beyaz kaplatmayı düşünüyorum.
Bu arada sizinkide sahra beji değilmi, en popüler renklerden biri.
orijinal rengi,ama ismini bilmiyorum
o arac benzinlimi,dieselmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR