Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,547

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Cihancan..

Kars organizasyonuna 17 yaşında bir kardeşimiz haçlıklarından para biriktirip bende yardım edicem demiş..

Yaw ısırırım bu yanakları ben.. nasıl duygulandım akşam akşam..

altay41' Alıntı:
Faruk Abi,
su an belirsiz gelmeyi istiyorum ama is icinde karadeniz seyahati yapmam gerekiyor,bu mevsimde karadenize de LC siz gidilmez,Antalya ya da Lc ile gelirsem butce
zorlaniyor,o yuzden kararsizim,bu aralar guzel bir is yakalarsak insallah diyorum

Hiç kendini sıkma kardeşim..dilersen uçak yada otobüslede gelebilirsin misafirim olursun..

cihanülker' Alıntı:
recep cuma sabahı ,ankaradan çıkmadan ararım seni istersen afyonda buluşur devam ederiz
Dostum,ben cuma sabahı Antalya da olucam inşallah,çadırı monte edicez Usta ile.

altay41' Alıntı:
Bende recep bey bizi es gecti diye dsundum,
yari Bursa liyim diyorum kendime 5 yilim gecti Bursa da universiteden dolayi,yarin aksam toplaniyorlarmis onun icin geliyorum
Kusura bakmayın ama daha önce de ben, ben cıkmadım buradayım diye de mesaj atmıştım neyse,ben yarın sabahtan arkadaşlara söz verdim,ava gidicem ama öğleden sonra Bursa dayım.Eğer siz de öğleden sonra burada olacaksanız mutlaka tanışmak isterim.Ayrıca pazar günüde biz dağlarda gezmece, tozmaca yapıcaz isterseniz kalın beraber katılırız.

Altan bey telefonum 05325477565.Gelince lütfen arayın.Ben cıkıcam çünkü sabah erken kalkıp ava gidicez,lütfen arayın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR