Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,547
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

THE FARUK' Alıntı:
Recepcan burada ismi lazım değil ama aportda seni bekliyenler var.. ;D ;D
Recep için özel vıdeo çekicez filan diyolar ona göre.. :smiley: ;) :D ;D
Ben siz varken heryere dalarım,nasıl olsa biyerde bırakmazsınız beni ;) ;)

Etiketler

fissek' Alıntı:
Ben siz varken heryere dalarım,nasıl olsa biyerde bırakmazsınız beni ;) ;)

Baş tacısın kardeşim tabiki bırakmam ben kendi adıma seni ama lokman baba için söz veremem.. ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Baş tacısın kardeşim tabiki bırakmam ben kendi adıma seni ama lokman baba için söz veremem.. ;D ;D ;D
Abi biliyom zaten de Lokman baba da baş tacı, Soğucak ta benim araba şarjı kesti,Lokman baba Bursa ya kadar yanımdan ayrılmadı.O beni hiç biyerde bırakmaz.

altay41' Alıntı:
Faruk Abi nasilsin

Çok teşekkür ederim altancım bomba gibiyim hala rampayı çıkarken boşa etıyorum .. ;D ;D

Malum haftaya antalyada bir etkinliğimiz var ama ismini göremiyorum.. :smiley:

Ne dersin ekleyeyim mi senide :???

THE FARUK' Alıntı:
Çok teşekkür ederim altancım bomba gibiyim hala rampayı çıkarken boşa etıyorum .. ;D ;D

Malum haftaya antalyada bir etkinliğimiz var ama ismini göremiyorum.. :smiley:

Ne dersin ekleyeyim mi senide :???
Faruk Abi,
su an belirsiz gelmeyi istiyorum ama is icinde karadeniz seyahati yapmam gerekiyor,bu mevsimde karadenize de LC siz gidilmez,Antalya ya da Lc ile gelirsem butce
zorlaniyor,o yuzden kararsizim,bu aralar guzel bir is yakalarsak insallah diyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR