simurg2' Alıntı:Faruk bey yeni aracınız hayırlı olsun canavar gibi bir araç yapacağınıza eminim fotoğrafları dört gözle bekliyoruz
THE FARUK' Alıntı:Yorumsuz bir resim görüyorum enişte..
Gel yarın yanıma anason semineri var akşam misafirim ol. Bizde fikrimizi söyleriz panalde.. ;D ;D
Haa birde fotolayalım semineri salut ve apsalut diye haykırırken.. ;D ;D ;D ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:anason semineri çok iyi anlatım.SÜPER...
RedlinE' Alıntı:evet planlari alalim faruk abı fazla ucup bizide masrafa koyma sakin
çağlar' Alıntı:sedatım gel gidelim antalyaya neolacak 3 günden. ;D
hsbasar' Alıntı:Program aniden değişti, bütün planlar bozuldu, kafam allak bullak oldu.
Program değişikliğinin tek iyi yanı iznimin Antalya gezisini kapsaması oldu, hele bir geleyim birşeyler yapmaya çalışacağım.
Zaten program değişince bir sonraki izin Nisan'dan Mart'a kaydı, dolayısıyla Kars programı kesin yattı benim için.
Bu hafta sonu ANDOFF geredeye gidiyormuş, hepberaber gidelimmi, ne dersiniz?
Bakkan' Alıntı:Sedat Kars programı öne kayabilir
hsbasar' Alıntı:Burak, aslında Karsa gitmek istiyorum, Mart ayında olursa gelme ihtimalim olabilir.
O zamana kadar aracımdaki eksikleride bir nebze gidermiş olurum.
Son dakikaya kadar bekleyeceğim, umarım denk gelir.
hsbasar' Alıntı:Program aniden değişti, bütün planlar bozuldu, kafam allak bullak oldu.
Program değişikliğinin tek iyi yanı iznimin Antalya gezisini kapsaması oldu, hele bir geleyim birşeyler yapmaya çalışacağım.
Zaten program değişince bir sonraki izin Nisan'dan Mart'a kaydı, dolayısıyla Kars programı kesin yattı benim için.
Bu hafta sonu ANDOFF geredeye gidiyormuş, hepberaber gidelimmi, ne dersiniz?
cihanülker' Alıntı:çoluk çocuksa uyarım ben ,dünki toplasntılarına katılamadım ,kayserideydim dün gece, şimdi eve girdim , ama bildiğim kadarı ile ,bolu göynük gezilecek
THE FARUK' Alıntı:canım kardeşim seni protokole yazdık fütursuzca ..panel bilimsel tüketicileri değil ama düzenli kullnanları içeriyo ..buyur sende katıl iki cümlede katkın olsun istersen..şeref verirsin yavuz kardeşim..
Cihannn sana inat dikine pancolos dostum. ;D ;D ;D