Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,935
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Faruk bey yeni aracınız hayırlı olsun canavar gibi bir araç yapacağınıza eminim fotoğrafları dört gözle bekliyoruz

Etiketler

simurg2' Alıntı:
Faruk bey yeni aracınız hayırlı olsun canavar gibi bir araç yapacağınıza eminim fotoğrafları dört gözle bekliyoruz

Hayır dualanınıza tesekkürler arkadaşlar..

THE FARUK' Alıntı:
Yorumsuz bir resim görüyorum enişte.. :smiley:
Gel yarın yanıma anason semineri var akşam misafirim ol. Bizde fikrimizi söyleriz panalde.. ;D ;D
Haa birde fotolayalım semineri salut ve apsalut diye haykırırken.. ;D ;D ;D ;D

anason semineri çok iyi anlatım.SÜPER...

yavuz-çelikel' Alıntı:
anason semineri çok iyi anlatım.SÜPER...

canım kardeşim seni protokole yazdık fütursuzca ..panel bilimsel tüketicileri değil ama düzenli kullnanları içeriyo ..buyur sende katıl iki cümlede katkın olsun istersen..şeref verirsin yavuz kardeşim..

Cihannn sana inat dikine pancolos dostum. ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
evet planlari alalim faruk abı fazla ucup bizide masrafa koyma sakin

Mücahit kardeşim inan bana çok iyi olucak çokk..

Tabi bu arada önce aracı senin gibi giydiricem ( kaolıcam )..malum mesleğim bu .. ;D ;D ;D

Seyehat programımda ani bir değişiklik oldu 16 Ocak akşamı Ankarada olacağım, belki bir süpriz yapıp Antalyada aranızda olabilirim ;D

BU arada genel istek üzerine fiyat indirimi yapmış bulunmaktayım ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40321.0

çağlar' Alıntı:
sedatım gel gidelim antalyaya neolacak 3 günden. ;D

Program aniden değişti, bütün planlar bozuldu, kafam allak bullak oldu.
Program değişikliğinin tek iyi yanı iznimin Antalya gezisini kapsaması oldu, hele bir geleyim birşeyler yapmaya çalışacağım.
Zaten program değişince bir sonraki izin Nisan'dan Mart'a kaydı, dolayısıyla Kars programı kesin yattı benim için.

Bu hafta sonu ANDOFF geredeye gidiyormuş, hepberaber gidelimmi, ne dersiniz?

Sedat Kars programı öne kayabilir :eek:

hsbasar' Alıntı:
Program değişikliğinin tek iyi yanı iznimin Antalya gezisini kapsaması oldu, hele bir geleyim birşeyler yapmaya çalışacağım.
Zaten program değişince bir sonraki izin Nisan'dan Mart'a kaydı, dolayısıyla Kars programı kesin yattı benim için.

Bakkan' Alıntı:
Sedat Kars programı öne kayabilir :eek:

Burak, aslında Karsa gitmek istiyorum, Mart ayında olursa gelme ihtimalim olabilir.
O zamana kadar aracımdaki eksikleride bir nebze gidermiş olurum.
Son dakikaya kadar bekleyeceğim, umarım denk gelir.

Tamamdır, zaten tam tarihi projenin gidişatı belirleyecek. 23 Nisan dedik ama herkes heyecanlı, sanırım bekleyemeyeceğiz. ;D

hsbasar' Alıntı:
Burak, aslında Karsa gitmek istiyorum, Mart ayında olursa gelme ihtimalim olabilir.
O zamana kadar aracımdaki eksikleride bir nebze gidermiş olurum.
Son dakikaya kadar bekleyeceğim, umarım denk gelir.

hsbasar' Alıntı:

çoluk çocuksa uyarım ben ,dünki toplasntılarına katılamadım ,kayserideydim dün gece, şimdi eve girdim , ama bildiğim kadarı ile ,bolu göynük gezilecek

cihanülker' Alıntı:
çoluk çocuksa uyarım ben ,dünki toplasntılarına katılamadım ,kayserideydim dün gece, şimdi eve girdim , ama bildiğim kadarı ile ,bolu göynük gezilecek

Cihan çoluk çocuk gidiliyormuş, planda Bolu yok, sadece Gerede de Aşağıovacık Yaylasına gidilip yemek yenecek ve biraz arazide dolaşılacak.
Zaten sabah 9:00 buluşma, akşam 18:00 gerededen dönüş

Konuyla ilgili gezenbilirde başlık açılmış

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46298.0;topicseen

THE FARUK' Alıntı:
canım kardeşim seni protokole yazdık fütursuzca ..panel bilimsel tüketicileri değil ama düzenli kullnanları içeriyo ..buyur sende katıl iki cümlede katkın olsun istersen..şeref verirsin yavuz kardeşim..

Cihannn sana inat dikine pancolos dostum. ;D ;D ;D

faruk bey nazik davetinize teşekkürler efendim.Antalyaya yolum düştüğünde denk gelirse nazik davetinize icabet edeceğim efendim. :D :D saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR