Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,390
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hsbasar' Alıntı:
bu kadar ağırlık etkiliyormu aracı? önde çökme v.b. problem oldumu?

normal yayları etkiliyor tabi, mesela omenin hilux icin iki farklı helezon secenegi var..

biri normal sertlikte; digeri cift akulu, bull bar ve vinc ilaveli araclar icin..

Etiketler

yorumsuz :smiley:

New_DSC_0008.jpg

vay vay vay heytem abide rakı içiyor hani enson ilk okulda alkol almıştııı ??? ??? ???

herkese selamlar ufukabi çağlar :eek: :eek:

cihanülker' Alıntı:

Chan eh artık kardeşim sakın yırttım sanma ;D ;D

Barbaros eniştenin gazabına geldik..önümüzdeki herhangi bir gün cemaat olabiliriz sana haberin ola.. ;D ;D

Tabi bu rada afiyet olsun sana ve yanında iştirak etmiş arkadaşlarıma...hem salut ..hem apsalut canımm.. ;D ;D ;D

Bu arada emrivaki ihalesi bende kalan 80 araçla ilgili..hayırlı olsun temennisinde olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
Dilerim daha iyisi sizlerin olsun..
Eksilteyim derken araçları sayısı 8 oldu ya kıısmet işte.. allah veriyo istikbalim galeri işine doğru kaymakta buna mani olun dostlar.. :smiley:

Mücahit kardeşim 100 almak bana nasip olmucak herhalde..

E maden 80 nasipmiş yapayımda bir görün .. ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
yahu erkan abey nerelerdesin sen ya

millet ankarada yeşilin gözüne vuruyor biz burda pinekliyoruz hala

Yorumsuz bir resim görüyorum enişte.. :smiley:
Gel yarın yanıma anason semineri var akşam misafirim ol. Bizde fikrimizi söyleriz panalde.. ;D ;D
Haa birde fotolayalım semineri salut ve apsalut diye haykırırken.. ;D ;D ;D ;D

omergin' Alıntı:
faruk abi hayırlı olsun, fotografı bekliyoruz..
dizel mi, benzinli mi?

Ömer kardeşim teşekkürler ..Araç benzinli ..Antalya ya etkinliğine gelmen lazım görmen için. ;D ;D ;D

Şaka bir yana kırıp bozacağım bir araba ..Yarın resimlerini atarım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR