Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
demek ki sadece orta dif kilit koymuslar bunlara, tesekkur ederim bilgi icin caglarcim...
demek ki sadece orta dif kilit koymuslar bunlara, tesekkur ederim bilgi icin caglarcim...
cihanülker' Alıntı:faruk abi akşam rakı içecektik yalan oldu ama biz içeceğiz ,sizin içinde sallarız tadımlık ;D
hsbasar' Alıntı:Cihan aldınızmı arabaları
cihanülker' Alıntı:sedatçım hafta sonuna kaldık işi çıktı arkadaşın ama alacağız eli kulağında , ,fiyatlar gittikçe uçmaya başladı ,
cihanülker' Alıntı:faruk abi akşam rakı içecektik yalan oldu ama biz içeceğiz ,sizin içinde sallarız tadımlık ;D
hsbasar' Alıntı:Fiyatlar uçuyor bizim hızlı ihtiyar yerinde duruyor.
bende sahibinden.com ile cebelleşiyorum. ilana doping yapalım dedik para verdik, adamlar ilanı başka bir başlığa taşıdılar.
1984 model olduğunu yeni farketmişler,
THE FARUK' Alıntı:Cihancan arbaya bindim geliyordumki enişte hayırlı bir iş çıktı dedi kardeşim..ertelemek zorunda kaldık ;D ;D ;D
Yoksa gmc yukon denali şahlanmak üzereydi.. ;D ;D
Sağlık olsun başka bir sefere inşallah..
cihanülker' Alıntı:valla ben bütün araçlarımı sahibindende sattım sedatçım ama aracın doğru rakamını iyi tesbit etmek lazım, aklında olsun ben piyasanın altına yazdım hep ve 2-3 günde satıldı
cihanülker' Alıntı:valla ben bütün araçlarımı sahibindende sattım sedatçım ama aracın doğru rakamını iyi tesbit etmek lazım, aklında olsun ben piyasanın altına yazdım hep ve 2-3 günde satıldı