Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,195

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

aozturk' Alıntı:
Ahmet ne yapıyor orda öyle :D :D :D

her yer kum zannetmiş dere içindeki taşları hesap etmemiş , toynk diye ses duyunca ayağını gazdan çekmiş ondan sonrada görüntüler her şeyi anlatıyor.

cihanülker' Alıntı:
valla yağmaz olsu kar, mar , ya tam yağacak birden bastıracak ,yada bu sene böyle geçecek :'( :'( :'(

Cihancım , dün Bülent ( Navara ) ile epey bi sohbet ettik seninde kulaklarını çınlattık. :D Sen niye İst. gelmiyorsun gelde bi çamur parkuru yapalım çek bizi ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla yağmaz olsu kar, mar , ya tam yağacak birden bastıracak ,yada bu sene böyle geçecek :'( :'( :'(

cihan ya kartal kaya yada kartepe gezisi org etmen gerekiyor , başka türlü kar yok

eko' Alıntı:
her yer kum zannetmiş dere içindeki taşları hesap etmemiş , toynk diye ses duyunca ayağını gazdan çekmiş ondan sonrada görüntüler her şeyi anlatıyor.

;D ;D ;D ;D çok selam söyle lütfen....

aozturk' Alıntı:
Cihancım , dün Bülent ( Navara ) ile epey bi sohbet ettik seninde kulaklarını çınlattık. :D Sen niye İst. gelmiyorsun gelde bi çamur parkuru yapalım çek bizi ;D ;D

abi ne demek çekmek , zevkle port bagajda bile taşırım ;D, kısmetse sömestr tatilinde istanbula geleceğim ,gelmeden ararım sağlam bir program yaparız ,5-10 araba mangallı ,rakılı ,sazlı ,sözlü şilede ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
abi ne demek çekmek , zevkle port bagajda bile taşırım ;D, kısmetse sömestr tatilinde istanbula geleceğim ,gelmeden ararım sağlam bir program yaparız ,5-10 araba mangallı ,rakılı ,sazlı ,sözlü şilede ;D ;D

Ne diyordunuz buna yeeeehhhhhh...yeeeeeehhhh.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Oh bee dünya varmış. :smiley:
2-3 gündür makinaya format atıcaz diye uzak kaldık.10 sayfa olmuş :smiley:
Üşendim valla okumaya,özlemişim ama yaw ;D

Burak,şu anda Bolu taraflarıda kar bakımından oldukça zayıf.
Sürekli takipteyiz burdan,ama malesef dişe gelicek bişey yok :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Oh bee dünya varmış. :smiley:
2-3 gündür makinaya format atıcaz diye uzak kaldık.10 sayfa olmuş :smiley:
Üşendim valla okumaya,özlemişim ama yaw ;D

Burak,şu anda Bolu taraflarıda kar bakımından oldukça zayıf.
Sürekli takipteyiz burdan,ama malesef dişe gelicek bişey yok :smiley:

ılgazzzz anadolunun sen yüce bir dağısın ,anlarsın ;) ;) ;) kar 1 metreyi geçmiş

benzinli versiyonların hiçbirinde göremedim (net araştırmasında) limited slip gözüküyor.
yanlız 4,5 litre v8 dizel manuel şanzımanda gördüm arka kilidi.

Picture 2.jpg

otomatik versiyonu benim arkadasiminki arka kilit var bir de H4- L4 diye secenek var... bizim vitesle yaptigimiz isi dugmeye cevirmisler ama arka dif kilit goremedim. acama farkli bir sekilde calisiyor olabilir mi? duz viteste varsa buyuk ihtimal otomatiklerde de vardir, dizel bu arac da...

birçok siteye baktım...benziznli otomatiklerde ya limited slip var yada açık difransiyel..

manuel de ayrıca fabrikasyon vinç ve buzdolabıda mevcut.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR