THE FARUK' Alıntı:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44481.new;topicseen#new
Listeye buyurun arkadaşlar..
cihanülker' Alıntı:sende abarrtın heee, disco gidiş geliş en fazla 1000-1200 km 650 liralık benzin yer
hsbasar' Alıntı:Rüzgar arabayı çok tutuyor, o sorunu çözmeden benim yakıt düşmez 1200x.75=900 lira
diğer masraflarla 1000 lirayı geçer. Hele bir gazı taktırayım, diğer işleride halledeyim, bol bol gezeriz.
Zaten ben Antalyaya gidersem arabamı Ahmet ustanın güzel ellerine bırakacağım ;D
cihanülker' Alıntı:sedat senin araba 750 lira aykamaz uzun yolda yanlışın var gibime geliyor ,en kötü çadırı söker,yine gideriz ,sen bu geziye GELECEKSİN kardeş kaçışın yokk , aynı ekip ekibi, bozmayacağız ,antalya grubu sırf bizi görmek için antalyadan ,sapancaya geldi, valla çok ayıp olur ,gerekirse benim araçta gelirsin ,araç işi kolay veya lpg kitini sana 1 gecede taktırırım ,dönünce ruhsata işletiriz bende yol çok ,halledrim ,ama sende kaçma programı yapma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çağlar' Alıntı:çaktırmadan kaçıyor değilmi ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:seninde ismini göremedim listede kardeşim ,![]()
![]()
,desteklerinizi bekliyoruz ,hem senin arabada lpg de var az yakar değilmi ;D ;D ;D,
çağlar' Alıntı:çaktırmadan kaçıyor değilmi ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:haydi görelim isimleri listede
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44481.new;topicseen#new
çağlar' Alıntı:abi bir netleyeyimde..sonra son anda şöyle oldu böyle oldu demeyim ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Çaktırmadan değil, açıktan kaçıyor. ;D
Hele bir ocak ayı gelsin, yeni bir durum değerlendirmesi yapalım.
Sadece bunlar değil, başka sebeplerimde var. Gerçekten antalyaya gidince cebimde param olsun ki Ahmet ustayla işlerimiz var.
Ayrıca yakında jeofizik Dr eşi oluyorum. Hanım Ocak ayında doktora savunmasını yapacak. Eğer savunma geziden önce olursa gelme ihtimalimiz artar.
cihanülker' Alıntı:hayırlı olsun çok sevindim![]()
, ama kaçamassın haberin olsun
![]()
![]()
![]()
![]()
hsbasar' Alıntı:Teşekkür ederim.
aozturk' Alıntı:Bende tebrik ediyorum..