Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,559

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

doğan66' Alıntı:
cihan ben her iki lc yi de sattım antalya ekibi beni kabul etmiyor bana bir lc bulalım ne dersin

Doğancan hayırlı olsun abi teslim etmişin aracı..
Duyumuma göre Ahmetcan Co captain arıyomuş ;D ;D ;D

ben biliyorum biyerde var 96 hemde otomatik hemde 24 valf

doğan66' Alıntı:
ben 100 disel veya yine 80 istiyorum ama 80 kasa 95 model ustü olsun onlar 24 valf 204 beygir tabi bulabilirsek

eee abi bütçe ne olacak sattın vx 80 r arabayı şimdi tırım tırım ,aranırsın valla benden söylemesi ,80 ler çok para oldu 40-45 diyor sahipleri , ,geçiniz ,al bir tane 98 -99 100 kasa bak keyfine ,valla 100 kasanın 100 dizeline o paraları vermey gerek yok derim ,lpg daha az yakıyor haberin olsun geliyorum haftaya benim arabayı bir kullan ,dene bak ,ne olacak :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ,hatta ahmet abiye sor bakalım ne diyecek ??? ??? ??? :eek: :eek: :eek:

cihanülker' Alıntı:
abi ne ıspartası ya, kemer snayiden dalın yukarıya , ormancıların evnin önünden teleferik arkasına , valla yolda şimdi tam olmuştur ,kar ,çamur su geçişi, zirvede tabi çıkabilirseniz mangal off offf ;D ;D ;D

Onu herzaman yapıyoruz cihancım..
Bizim maksatımız Isparta da bir arkaşımızı ziyaret etmek.. çünki yeni işinde hayırlı olsuna gidememiştik..
Fırsat olur ise davraz filan takılmak dileğimiz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR