Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,690
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
http://cgi.ebay.com.au/1994-Toyota-Landcruiser-80-SERIES-GXL-4X4-Silver-4sp_W0QQitemZ350252948001QQcmdZViewItemQQptZAU_Cars?hash=item518cb3da21

7.4 litre
vx 80

vidoemo sitesi akşam cok yavaş ama gunduz hizli herkeze hıtap eden vıdeo var

çok güzelmiş çokkkk

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Abi gözünün önüne bir getirsene 38 lastik dev gibi bir vx 100 , yeri ısıra ısıra gidiyor hoş olmazmı? ;D

Sonra 42" ;D sonra yok buda kesmedi 44" diye gider bu ;D ;D

Yok kardeşim,senin gazın başka bi gaza benzemiyo ;D
Allahta. uzaktayım senden ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:

;D ;D

cihanülker' Alıntı:
günaydın arkadaşlar ;D

Bizde tam senden sözediyorduk 38 felan diye ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:

Günaydın erkancan :smiley:
Bende bir 100 almaya karar verdim cihan kardeşimle peşpeşe gezicez ;D
Yanlız bir sorum var ben 38 leri kullanıyorum şu andaki araçlarda..
100 de 44 nasıl durur diye düşünmekteyim ;D
Hani bana gönderdiğin canta göre bir 44 araştırsan nasıl olur acep.. yanaklarından ısırıyor ve beni aydınlaatmanı bekliyorum sevgili kardeşim..

abilerim ,bi durun ya ,geçen haftayı 35 lerle kapatmıştık bu haftaya 42 lerle girdik tövbee tövbeee , anlaşıldı ben arabayı bugün satışa koyayım ,daha düşük modellisini alıp ,oynayayım ,98 model filan böyle ,sizlerle başedemeyeceğim anlaşıldı ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
abilerim ,bi durun ya ,geçen haftayı 35 lerle kapatmıştık bu haftaya 42 lerle girdik tövbee tövbeee , anlaşıldı ben arabayı bugün satışa koyayım ,daha düşük modellisini alıp ,oynayayım ,98 model filan böyle ,sizlerle başedemeyeceğim anlaşıldı ;D ;D

Cihan kardeşim araştırmaya devam et sen..bende taktım kafaya 100 ü 2 tane canavar yapalım..bj 60 ve 62 ye 38 takılmaz dediler ben taktım. 5 yılda bindim ;D

:smiley:

tn_1.jpg

tn_2.jpg

mergen' Alıntı:
Nacizane görüşüm Türkiye'de 100 kasaya 44 biraz zor olur. Sıkıntı parça temiinde değil de montajda olur.

(Biraz gaz vereyim ;D ;D ;D)

arabayı koyuyorum satılığa 2004 modeli ,değiştirip alacağım bir tane 1998-99 , 1-2 aya kadar yaparım bi tane 44 müüü bunu daha yeni gördüm ne 44 yav ben ancak 38- max 40 diyordumki ,arkadaşlar 44 geçmiş durum yahu :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

mergen' Alıntı:
Nacizane görüşüm Türkiye'de 100 kasaya 44 biraz zor olur. Sıkıntı parça temiinde değil de montajda olur.

(Biraz gaz vereyim ;D ;D ;D)

Olur be şükrü kardeş inan olur şu 100 ü bir alayım gaza gerek kalmıcak ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arabayı koyuyorum satılığa 2004 modeli ,değiştirip alacağım bir tane 1998-99 , 1-2 aya kadar yaparım bi tane 44 müüü bunu daha yeni gördüm ne 44 yav ben ancak 38- max 40 diyordumki ,arkadaşlar 44 geçmiş durum yahu :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Cihan abi bu operasyon 80'de daha rahat olmaz mı ??
Ben de 80' e kayıyorum yavaş yavaş sanırım :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Cihan abi bu operasyon 80'de daha rahat olmaz mı ??
Ben de 80' e kayıyorum yavaş yavaş sanırım :smiley:

tabi olur olmasında ,80 fiyatları uçmuş gitmiş , birde konfor olayı vardı diyecem ,oda artık bu lastikleri takacak olursak ,onada gerek yok , birde onur bu lastik ölçülerini düşündükten sonra ,senin için en azından gerek yok bu lastiklere ,al bir 100 paşa paşa bin ,tecrübeler den faydalan ,ama illa lastik takarım diyorsan işi büyütüp sonu yok tabi 80 ler daha avantajlı teknoloji olarak daha müsait oynamaya 80 ler, tani kaça alırsın bulursun bilemem ;D ;D

arkadaşlar pazar günü 20-11-2009 kemerburgaz .off road gezisine sizleride bekleriz linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44470.msg482278#msg482278

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR