Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,511
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Benim yerimede gidin eylenin mekanınızda,malum ben 23/24/25 offroad oyunlarındayım.29 Ekimdede örnek koca ve baba olmalıyım. ;)Ama birdahakine söz gelirim yada geliriz(Erkancığımla)

Bekliyorum burakcım gelde taktıralım artık valla ben olsam ogün taktırırdım.Bütün Hilux camiası seni bekliyor.Bu arada arkadaşlar buraya yazıyorum,şahitsiniz,Burak(eko) derki daha doğrusu ben derimki yükseltme kitini ve lastikleri takınca aracı benimle aynı seviyede olacak.Oda hayatta olmaz diyor.Akşama yada yarın fotoğrafları koyunca göreceksiniz.Bu yazıda belge olsun.

Etiketler

bende merak ediyorum yeni kasa hilux yükseltmesini.tuğsan birde takarken birkaç foto çekseniz anlasak,salıncaklı sistemde nasıl oluyormuş.

tugsan abi seninki ile aynı seviyede olsun yarın veriyorum siparisi :smiley:

arbnin dedigi onde 35-40 arkada 50-55mm.. insallah senin dedigin cıkar..

omergin' Alıntı:
tugsan abi seninki ile aynı seviyede olsun yarın veriyorum siparisi :smiley:

arbnin dedigi onde 35-40 arkada 50-55mm.. insallah senin dedigin cıkar..

valla ömer arb bizimkilerede 1,5-2,5 gibi geniş bir ifade kullanıyor ama,dediğim gibi önde 5 cm arkada 6,5 cm takozdan daha yüksek duruyor şimdi.

alttaki süspansiyon.çamurluk ağızlarına bak.

Untitled-1.jpg

Arkadaslar elinde elektronik ortamda LClerin kullanma kılavuzu olan var mı? ihtiyacim var da... hangi dilde oldugu muhim degil ucubik dillerde olmasinda :smiley:

valla senin kit bariz yuksek duruyor abi..
bn on-arka topalm 2" yukselsin razıyım..

tugsan75' Alıntı:
Benim yerimede gidin eylenin mekanınızda,malum ben 23/24/25 offroad oyunlarındayım.29 Ekimdede örnek koca ve baba olmalıyım. ;)Ama birdahakine söz gelirim yada geliriz(Erkancığımla)

Bekliyorum burakcım gelde taktıralım artık valla ben olsam ogün taktırırdım.Bütün Hilux camiası seni bekliyor.Bu arada arkadaşlar buraya yazıyorum,şahitsiniz,Burak(eko) derki daha doğrusu ben derimki yükseltme kitini ve lastikleri takınca aracı benimle aynı seviyede olacak.Oda hayatta olmaz diyor.Akşama yada yarın fotoğrafları koyunca göreceksiniz.Bu yazıda belge olsun.

ya tuğsan zaten konu ordan açıldı örnek baba mıhabbeti BAÇO ( yani bablar ve çocuklar kampı ) onun için ailecek diyoruz aten ,erkanıda topla gel

bu arada hilüx kit takılı ben bir tane gördüm ankarada bizim arabalarla aynı belkide karın açısı daha yüksek olmuştu sen haklısın

ARKADAŞLAR MUHABBETİNİZİ BÖLECEM AMA

ARAÇ ÜZERİ ÇADIR KONUSUNDA % 90 BİTMİŞ GÖRÜNTÜLERİNİ YOLLUYORUM yorumlarınızı bekliyorum..

100_1865.jpg

100_1867.jpg

100_1869.jpg

100_1871.jpg

100_1875.jpg

cihanülker' Alıntı:
ahmet abi çadır merdiven ile açılmıyormu yoksa tam bitmedimi

cihan merdiven le açılıyor ancak merdiveni açarken çek meyi unuttum atıcam simdi..

abi bence çok güzel oldu o bi kaç eksiği de tamamladığın zaman 10 numara olacak.

hakan eksikler tamamlama işi vartabiki onlar aklımda hepsi uygulanacak..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR