Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,086
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
herkese günaydın, faruk ağabey şu hılux e neler yaptın bizede anlatsana, hılux le ilgili projelerim var. senden bilgi almam gerekiyor
Heytem sen de yine kaşınıyorsun gibi geldi :smiley:

Etiketler

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuz bu işi biliyorsunuz kısa araçlara teknik olarak zaten olmuyor, hılux uygun gibi
heytem makas olduğunu unutma. 38 lastikle makas çok uğraştırır. aleti yay'lı sisteme çevirmek lazım bence

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
biz artic track uygulamalarını inceledik, 80 kasada 44 inç lastikler var , fakat 110 inç aralığa çıkartmışlar uzunluğu
yani 80 kasa bile küçük gelmiş 44 lastiğe
arctic truck'çılarda bahsettiğim diferansiyeller var. istersen bir izlanda yapalım. ben gelirim :smiley:

cihanülker' Alıntı:
yavuz benim arabanın lastikleri 275/70/17 ,,, galiba 31,5 veya 32 denk geliyor , ama ben 305 /75/17 geçeceim herhalde o kaça denk geliyor , o bile zorlayacaktır eminim ,hele hele 38 düşünemiyorum bile
Cihan Bey geziye geler TR 796 gri 80 kasa da 305/70/16 var benim araçta herkesin kullandığı 285/75/16 yükseklikleri arasında 4mm var. Fakat 305 çok ağır ve sürüşü olumsuz etkiliyor. Heytem'in istediği sanırım sadece trail. Bir FJ Cruiser kesilip yapılsa ne güzel olur aslında :smiley:

arkadaslar benım fj 40 makaslı bılıyoysunuz onu yaylı sısteme gecırcem mantıklımı arabaya artımı katar yoksa eksımı bıde fıyat 5000 tl malıyet gıdecekmıs defendar 110 nun yayları capraz kolları salıncahını kullanılazakmıs

cihan abi var bir dunyada bilemiyosunki tam takim ariyorum.
Cem feci kaşiniyosun kardeş hayirlisi

cemtascioglu' Alıntı:
arkadaslar benım fj 40 makaslı bılıyoysunuz onu yaylı sısteme gecırcem mantıklımı arabaya artımı katar yoksa eksımı bıde fıyat 5000 tl malıyet gıdecekmıs defendar 110 nun yayları capraz kolları salıncahını kullanılazakmıs
Cem kardeşim vazgeç bu sevdadan..beğenmiyosan sat arabanı toyota runner al ..yaylıdır zıplar durursun.. :smiley:

ooo koca usta ahmetcan hoş geldin kardeşim ..
antalyadayız görüşemiyoruz lem ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.