Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,810

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

CIMG9584a.JPG

CIMG9586b.JPG

sahibinin söylediğine göre lc prado kzj95, gezide yakından inceleriz inşallah ;D

;D ;D prado sunu bari tutturmuşum ;D 90 ile 95 in nesi farklı yine ön aksmı?

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D prado sunu bari tutturmuşum ;D 90 ile 95 in nesi farklı yine ön aksmı?

Yavuzcum altına yatmadım bu aracın zaten 90 ı da bilmem, ama araçta vx80 gibi orta, arka ön kilit var

Abi bu ne ya LR den sonra bütün LC kasalarınımı denemeye karar verdin, ;D ;D ;D
Hayırlı uğurlu olsun .kazasız belasız ağız tadıyla sürüşler dilerim.

yunus bager' Alıntı:
Mesut abi sanki içimden hayırlı olsum demek geçti ??? ??? ;)

discovery-V8' Alıntı:
Hadi yaaa, Mesutcum hayırlı uğurlu olsun diyelimmi? ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Abi bu ne ya LR den sonra bütün LC kasalarınımı denemeye karar verdin, ;D ;D ;D
Hayırlı uğurlu olsun .kazasız belasız ağız tadıyla sürüşler dilerim.

arkadaşlar yanlış anlaşıldım,
araç bir hocamızın, :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Hadi yavv diyelimmi demiyelimmi
tamam söz tyt buluşmasına gelecem ;D ;D ;D

unutma bu sözünü ;D

Arkadaşlar ben kaçar,bugün Ahmet ustanın yaptığı tavan çadırımı monte ettim,yarın fotoğrafları paylaşacağım.İlk izlenimlerim;Bu mudur budur.Bence çok iyi.Artık yerde yatmaya paydos. 8)

herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar. Rüya içeriği aşağıdadır.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=123297020&__lp=70&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=69

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri