hsbasar' Alıntı:herkese günaydın
Cihan bey bugün öğleden sonra sendeyim, çayım demli olsun ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:2-3 gün ayrı kaldım 15-20 sayfa kaçırmışım.
Yok,valla okıyamama o kadar sayfayı.
Burdan devam
Eveeet,şafak 12 ;D
cihanülker' Alıntı:eee tavayı getiriyoruz değilmi ,buluşmaya tuğsana sözümüz vardı ,hhee bir şişede russky standart premium du unutmayalım sonra rezil oluruz valla dağ başında ,sen kavurma başında ben serviste barda ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Ooo ayıpsın baba ;D
Şimdi aynısından bitane daha lazım,bu sefer farklı yapıcam Cihan,daha çabuk ve lokum gibi.
hareket öncesi muhakkak konuşalım,hoş daha var
XXSİLVERADOXX' Alıntı:iyi fikir cihan
bu arada ersun bizim gezi için logo tasarlıyor, motivasyon için büyük bi alkış rica ediyorum
cihanülker' Alıntı:mümkünse kuzu eti olsun cnm erkancım ,daha çabuk ve vurucu oluyor ;D ,sende gelmeden iyi hazırlan fena yapacağım bu sefer ,yeşil meşil, allah ne verdiyse artık ,sen anladın , bu arada biz ankara ekibi olarak bugün şöyle bir fikir geliştirdik ,şimdi ankaradan , sedat ,ben ,çağlar,kağan , onuru bilmiyorum öğreneceğim , yani 4 araba cuma sabahı saat 11-12 gibi tüyeceğiz ankaradn ,bir aksilik olmassa , dedikki cuma akşamı sapanca gölü kenarında bir yerde ,ilk kampı atalım ,cumartesi sabahta erkenden gişelerdeki konvoya katılalım ,sonra hep beraber yaylaya çıkarız ,şimdilik planımız bu ama bu bölgedeki arkadaşlardan yer öğrenirsek iyi olur sapanca gölü kıyısında nerede kamp atılır ,senle mücahitte gelirseniz beraber takılırız ;D ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Ya baba,allaşkına ne göl kenarı. ;D,sapanca gölü kıyıları sizi açmaz söyliyim bak bizi dağlar paklar baba ;D
Yukarda muhtemel beyaz cennet bizi beklerken. ;D
Bende diyodumki,biz cumadan gidelim,kampı atalım,yeşil beyaz kırmızı herneyse o akşam takılalım ;D
Cumartesi sabahta bi grup yukarda kalır,Antalya v.s den geliceklere çay hazır olmuş olur ,bir grupta aşağıya iner gelenleri karşılar
Et kısmı kolay,sen merak etme baba ;D
XXSİLVERADOXX' Alıntı:sağolasın cihancım,zahmet oldu sana