Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,816

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Günaydın Arkadaşlar,

Kuzuyayla / TLC buluşma fikrini oluşturanlara , geliştirenlere ve gerçekleştirecek olanlara ;D çok teşekkür ederim.
İnanın büyük bir heyecan ile büyük günü bekliyorum. Hem neredeyse hepiniz ile tanışmış olacağım hemde çoğu zaman 5,6 araç ile yapmış olduğumuz kamp etkinliğini böyle muhteşem bir şölen ile gerçekleştireceğiz kısmetse.
İnanınki kar-soğuk-yağmur ve benzeri üstesinden gelinebilecek sorunları hiç düşünmüyorum yeterki teknik sorun olmasın. Üzerimizi ve ayaklarımızı kuru ve sıcak tutarsak iş bitmiştir. Ayaklar çok önemli :D :D :D onlar üşüdüğü takdirde vücut ısınamaz ve olay biter :( Ama araçlarımız müsait olduğundan '' berbat durum senaryoları '' üzerine oynamak faydalı olacaktır.

Herkese çok selam ve sevgilerimle

Ahmet Öztürk
[attachment=1]

logo_sm.jpg

2-3 gün ayrı kaldım 15-20 sayfa kaçırmışım.
Yok,valla okıyamama o kadar sayfayı.
Burdan devam :smiley:

Eveeet,şafak 12 ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
2-3 gün ayrı kaldım 15-20 sayfa kaçırmışım.
Yok,valla okıyamama o kadar sayfayı.
Burdan devam :smiley:

Eveeet,şafak 12 ;D

eee tavayı getiriyoruz değilmi ,buluşmaya tuğsana sözümüz vardı ,hhee bir şişede russky standart premium du unutmayalım sonra rezil oluruz valla dağ başında ,sen kavurma başında ben serviste barda ;D

cihanülker' Alıntı:
eee tavayı getiriyoruz değilmi ,buluşmaya tuğsana sözümüz vardı ,hhee bir şişede russky standart premium du unutmayalım sonra rezil oluruz valla dağ başında ,sen kavurma başında ben serviste barda ;D

Ooo ayıpsın baba ;D
Şimdi aynısından bitane daha lazım,bu sefer farklı yapıcam Cihan,daha çabuk ve lokum gibi. ;)
hareket öncesi muhakkak konuşalım,hoş daha var ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ooo ayıpsın baba ;D
Şimdi aynısından bitane daha lazım,bu sefer farklı yapıcam Cihan,daha çabuk ve lokum gibi. ;)
hareket öncesi muhakkak konuşalım,hoş daha var ;)

mümkünse kuzu eti olsun cnm erkancım ,daha çabuk ve vurucu oluyor ;D ,sende gelmeden iyi hazırlan fena yapacağım bu sefer ,yeşil meşil, allah ne verdiyse artık ,sen anladın , bu arada biz ankara ekibi olarak bugün şöyle bir fikir geliştirdik ,şimdi ankaradan , sedat ,ben ,çağlar,kağan , onuru bilmiyorum öğreneceğim , yani 4 araba cuma sabahı saat 11-12 gibi tüyeceğiz ankaradn ,bir aksilik olmassa , dedikki cuma akşamı sapanca gölü kenarında bir yerde ,ilk kampı atalım ,cumartesi sabahta erkenden gişelerdeki konvoya katılalım ,sonra hep beraber yaylaya çıkarız ,şimdilik planımız bu ama bu bölgedeki arkadaşlardan yer öğrenirsek iyi olur sapanca gölü kıyısında nerede kamp atılır ,senle mücahitte gelirseniz beraber takılırız ;D ;D

iyi fikir cihan

bu arada ersun bizim gezi için logo tasarlıyor, motivasyon için büyük bi alkış rica ediyorum :D :D :D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
iyi fikir cihan

bu arada ersun bizim gezi için logo tasarlıyor, motivasyon için büyük bi alkış rica ediyorum :D :D :D

valla bravo ersun kardeşe ,ellerine sağlık abi ,inşallah erken biterde insanlara ulaştırırız bir an evvel , bu arada bugün battaniyeciye gittik sedatla birlikte 1 ad 12 volt battaniye kalmıştı,onu sedat aldı ama adam sipariş verdirdik ,yarın ankarada olacak gidip alacağım , 4-5 tane sana kargolarım en geç 1-2 gün içinde ;D

cihanülker' Alıntı:
mümkünse kuzu eti olsun cnm erkancım ,daha çabuk ve vurucu oluyor ;D ,sende gelmeden iyi hazırlan fena yapacağım bu sefer ,yeşil meşil, allah ne verdiyse artık ,sen anladın , bu arada biz ankara ekibi olarak bugün şöyle bir fikir geliştirdik ,şimdi ankaradan , sedat ,ben ,çağlar,kağan , onuru bilmiyorum öğreneceğim , yani 4 araba cuma sabahı saat 11-12 gibi tüyeceğiz ankaradn ,bir aksilik olmassa , dedikki cuma akşamı sapanca gölü kenarında bir yerde ,ilk kampı atalım ,cumartesi sabahta erkenden gişelerdeki konvoya katılalım ,sonra hep beraber yaylaya çıkarız ,şimdilik planımız bu ama bu bölgedeki arkadaşlardan yer öğrenirsek iyi olur sapanca gölü kıyısında nerede kamp atılır ,senle mücahitte gelirseniz beraber takılırız ;D ;D

Ya baba,allaşkına ne göl kenarı. ;D,sapanca gölü kıyıları sizi açmaz söyliyim bak ;) bizi dağlar paklar baba ;D
Yukarda muhtemel beyaz cennet bizi beklerken. ;D
Bende diyodumki,biz cumadan gidelim,kampı atalım,yeşil beyaz kırmızı herneyse o akşam takılalım ;D
Cumartesi sabahta bi grup yukarda kalır,Antalya v.s den geliceklere çay hazır olmuş olur ;),bir grupta aşağıya iner gelenleri karşılar ;)

Et kısmı kolay,sen merak etme baba ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ya baba,allaşkına ne göl kenarı. ;D,sapanca gölü kıyıları sizi açmaz söyliyim bak ;) bizi dağlar paklar baba ;D
Yukarda muhtemel beyaz cennet bizi beklerken. ;D
Bende diyodumki,biz cumadan gidelim,kampı atalım,yeşil beyaz kırmızı herneyse o akşam takılalım ;D
Cumartesi sabahta bi grup yukarda kalır,Antalya v.s den geliceklere çay hazır olmuş olur ;),bir grupta aşağıya iner gelenleri karşılar ;)

Et kısmı kolay,sen merak etme baba ;D

tamam şöyle 8-9 daha geçsin tam programa otutturruz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR