Ertan Özkal
Yeni Üye
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
evet ahmetin guruptayım görev icabı ıspartadayım
evet ahmetin guruptayım görev icabı ıspartadayım
pandipieri' Alıntı:arkadaslar benim cikmam gerek birsuru sinav kagidi var okumam gereken burada durunca malum okunmuyor yarın gorusmek uzere... iyi geceler...
XXSİLVERADOXX' Alıntı:abi 4 kişi zor kaldırdık, ben kamyonetin arkasında actım, kumaşı cok beğendim, öyle tel maşa birşey değil. gayet sağlam , ahmet ustanın ellerine sağlık
XXSİLVERADOXX' Alıntı:aynen öyle , 2.katı yaptırıyorum.görcez kampta
cihanülker' Alıntı:webastosu olanlar yaşadı araç içinde ,şişme yataklarda rahat bir uyku için (sert zeminden daha iyidir) ama mutlaka alttan ve üstten yalıtmak gerek zira içindeki hava çok cabuk soğuğu size iletecektir bunlar aklıma gelenler , sizinde aklınıza gelen bir şey varsa paylaşalım ;D
XXSİLVERADOXX' Alıntı:ömer sen bi gel sana özel sticker yapırcam
omergin' Alıntı:webasto veya eberspacher in alt modellerinin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? ben ciddi ciddi dusunur oldum, 1000 lirayı geçmeyen birsey ise..
lehim telleri imalatı yapıyorum esas yerim dolapderede karaköyde subem var geçecegin zaman haberleselim orada olurum orada çok tanıdıgım telsizci var cb el ne alarsan ama genelde el telsizi kullanıyor herkes emin ol hem pratik hem ucuz karakoyde menevse han var onun girisinde 104 numara tascioguBakkan' Alıntı:Cem, sohbet kısmına geçelim dedim, fırça yemiyelim sonra
Valla telsiz konusunda hiç tecrübem yok. Sabit araç telsizi mi almak lazım acaba, yoksa el telsizi yeterli mi.
Ben biraz araştırayım, haberleşiriz. Bu arada ben hafta sonları karaköye geliyorum, ne üzerine dükkan? Bi geldiğimde uğramak isterim.