Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,959
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

warmaster' Alıntı:
Hafta sonu Veziroff un vezirköprü Kunduz yaylasında düzenlediği off road oyunlarındaydım. Rubicon un hararet probleminin yanında nasıl kırılgan bir makine olduğunu canlı gördüm bogger vs fayda etmedi 2 etaptada finish göremedi belki diyordum şimdi hayır diyorum :D Yine Toyota hep Toyota.

O kadarda hakkını yeme arkadaş profil görüntüsü agresif bir kartal gibi ;D ;D

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
İtiraf edemiyor ama gönlü TYT da :smiley:
aslına bakarsan gönlüm dostlarda yoksa toyota felan hikaye ne edeyim böceğim olmadan ben toytoyuu :smiley: :smiley: :smiley:
ama bir gün parayı bulursam size türkiyenin en baba toytoyunu yapacağım söz tüm etkinliklerinizede geleceğim :D :D :D :D

akşama bekliyom pirzola rakı meze yok susuz içenler gelsin lütfen sadee et ve sek rakıııııııııııııııı

ata036' Alıntı:
aslına bakarsan gönlüm dostlarda yoksa toyota felan hikaye ne edeyim böceğim olmadan ben toytoyuu :smiley: :smiley: :smiley:
ama bir gün parayı bulursam size türkiyenin en baba toytoyunu yapacağım söz tüm etkinliklerinizede geleceğim :D :D :D :D

Tarık kardeşime yakışır,Allah gönlüne göre versin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR