Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,704
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ahmet abi onlara bence 2 sene var 1996 kamudaki dizeller genelde 1994 ler satılmaya başlandı ise 2 seneye düşerler piyasaya birde benzinliyle devlette baş edemediği için erkenden çıkartıyorda olabilir elinden (benzinliler bu kadar talep olduğuna göre dizellere olan talebi düşünemiyorum )
Ömer abi asıl önemli olan benzinliden dizele geçiş olayı yoksa fz75 benzinli yada lpg li dayanılmaz ama bir dizel attınmı tadından yenmez diye düşünüyorum .

Etiketler

aozturk' Alıntı:
Erkan şu eli kulağında olan hdj ler ne zaman çıkacak ihaleye sen bilirsin ;)

Ömer hayırlısı olsun bende şu yeni kasa hılux lara aşık oldum fakat şu kamyonet sınıfı olmasına rağmen arazi taşıtı vergisi ve K belgesi filan soğuttu beni zorla 100 aldıracaklar adama :D :D

Hilux lar gerçekten çok güzel.Şahıs adına olunca K belgesi gerek yok diyorlar.
100 meselesine gelince yakışır Ahmet.

vadili' Alıntı:
Hilux lar gerçekten çok güzel.Şahıs adına olunca K belgesi gerek yok diyorlar.
100 meselesine gelince yakışır Ahmet.

Ömerciğim,
Araç boşken kontrol'e girersen sorun yok, ama arkaya çimento vs koydum Yeşilvadideki evime geliyorum :D kontrole girdin tamamen polis ve jandarmayı ikna kabiliyetine bağlı.İkna edemezsen hususi kamyonet bile yazıyorsa yersin cezayı ...derler....bende biraz karıştırdım, çok net kesin bir şey bulamadım :smiley:

100 meselesi hep gündemde ama şu yeni hılux lara kafayı bayağı taktım..

simurg2' Alıntı:
Ahmet abi onlara bence 2 sene var 1996 kamudaki dizeller genelde 1994 ler satılmaya başlandı ise 2 seneye düşerler piyasaya birde benzinliyle devlette baş edemediği için erkenden çıkartıyorda olabilir elinden (benzinliler bu kadar talep olduğuna göre dizellere olan talebi düşünemiyorum )
Ömer abi asıl önemli olan benzinliden dizele geçiş olayı yoksa fz75 benzinli yada lpg li dayanılmaz ama bir dizel attınmı tadından yenmez diye düşünüyorum .

Ömer sen araç aldınmı ? yoksa pusudamısın ? :D

bu benzinli 75 ler çok iyi güzelde gidiyor ama,lpg ile bile tüketim çok.

süper kamp,uzunyol aracı.

selamlar.

biraz para yerler resimlere bakıldığında.

en az harcama

aks kafaları ,keçeleri vs.bitiktir.
tüm sıvılar,bujiler,
debriyaj baskı balata
döşemeler,
şaft balans,diff ve kilit kontrolleri...
lastikler cantlar
lpg
toplamda 4000-6000

en çok harcama

üst kapak,conta vs.
ön-arka diff dişli sorunları,,
şnorkel ,portbagaj, vinç,yükseltme,çeki demiri vs..
belki boya
+ yukardakiler
7500-15000

Untitled4.jpg

Untitled1.jpg

Untitled8.jpg

Untitled6.jpg

Untitled7.jpg

çağlar' Alıntı:
biraz para yerler resimlere bakıldığında.

en az harcama

aks kafaları ,keçeleri vs.bitiktir.
tüm sıvılar,bujiler,
debriyaj baskı balata
döşemeler,
şaft balans,diff ve kilit kontrolleri...
lastikler cantlar
lpg
toplamda 4000-6000

en çok harcama

üst kapak,conta vs.
ön-arka diff dişli sorunları,,
şnorkel ,portbagaj, vinç,yükseltme,çeki demiri vs..
belki boya
+ yukardakiler
7500-15000

işte 5 dakikada check-up ...
Çağlarcığım , neredesin sen arkadaş yahu....özledik :D

aozturk' Alıntı:
işte 5 dakikada check-up ...
Çağlarcığım , neredesin sen arkadaş yahu....özledik :D

abi sağolasın ..

bebek oldu,ev taşıma ,krediler ıvır zıvır derken hayattan 1-2 yıldaha götürmüşüz koşturmayla.. :D

biraz rahatlayınca kaşıntılar başlar tabi insanda..sende iyisindir umarım..

çağlar' Alıntı:
abi sağolasın ..

bebek oldu,ev taşıma ,krediler ıvır zıvır derken hayattan 1-2 yıldaha götürmüşüz koşturmayla.. :D

biraz rahatlayınca kaşıntılar başlar tabi insanda..sende iyisindir umarım..

Bende iyiyim kardeşim sağol..
Bunlar tatlı telaş Çağlarcığım hep olsun , krediler işin cabası , birinin bitmesine yakın diğeri başlar ... sağlık olsun gerisi çok çok kolay.... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.