Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,249
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Kürşat araçları alan arkadaşlardan biri iki sokak ötemde oturuyor ihaleden sonra ilk beni aradı müjde araçları aldık diye almak isteyene aracı olmam nedenmi toyota fiyatları havalarda uçuyor değilmi neden bu ve bu gibi kişilere bizler çanak tutup sonra fiyatlar şişti diye şikayet ediyoruz fiyatları şişirip üstede 5000tl koyuyorlar araç başı bu olaya aracı olmam fiyatlar konusunda en çok şikayet eden lerden birisin ama ekmeklerine yağ sürme bari adamların (ben sana bu olayı konduramadığımdan yazmışımdır )yoksa sana ise banada ne ne haliniz varsa görün bende derim gözümün önünde donen dolaptan yeni toyota alacak arkadaşlar var ise canları yanmasın diye(bazılar sözü sana değildi ama bukadar çok kurşun sıkınca bazen sekiyor kusura bakma)

Etiketler

Sakin arkadaşlar, yüzyüze bakıyoruz, yine klavye başı kazaları olmasın.
Biz hobimiz için buradayız, bizden para kazanmak isteyenleri bilelim yeter.
Yüzyüze konuşmak her zaman iyidir, bu tartışma bile olsa.

Arabaları alan almış satan satmış, adam ister ticaretini yapar ister alır kapıda çürütür bizi laf düşmez. Bende ihaleden bir gün önce buraya konduğunda öğrendim zaten iş işten geçmişti, ayrıca param olsa bile o paralara o araçları almazdım. Muhtemelen çoğunuzda benim gibi o paralara o araçları almazdınız. Birilerinin bu işin ticaterini yapmasından daha doğal bişey yok önemli olan ticareti ahlaklı ve dürüst yapmaları. Burdada ahlaksız yada dürüst olmayan bir durum yok. Bana bitik çürük arabayı sattıklarında bile ben böyle tepki vermedim. Adamlar sadece ihaleyi burda duyurmadı diye demediğiniz kalmadı. Biz burda aynı ortak hobi çatısında buluşmuş insanlarız ve hobimiz dahilinde görüşüyoruz, kimse yakın dostunuz olmak zorunda değil, olanlar kazançtır olmayanlarla da hobimiz çerçevesinde iyi zaman geçiriyorsak mesele yok.

Burda bulunanların yarısı bu işin kısmen ticaretinide yapıyor bu insanlar size sıcak gelmiyorsa bir mesafe koyarsınız ama ticaretini yapıyor diyede suçlayamazsınız. Keşke bana dostum bildiklerim çürük araba satmasaydıda ticaretini yapıp kar edip temiz bir araba satsalardı dürüst ticaret yapsalardı öpüp başımın üstüne koyardım.

Bu araçları alanların büyük kısmı ya aldıkları maliyetlere yada az karla araçları elden çıkartabiliyor. Gerçekten sevdiğiniz düzgün bir aracı biraz kar verip almak ihaleden neyüdüğü belirsiz bir aracı şansa kadere almakdan çoğu zaman daha da iyidir.

Kürşad sende öyle birşey söylüyosunki sanki bunlar bilinmiyor. Evet dediğin gibi bunlar normal görülebilir. Ama bizim buradaki beklentimiz biraz duygusal. En azından ben böyle hissediyorum. Yani bir beklenti var, ateşbaşında sohbet muhabbet ettiğimiz, payşlaşımlarda bulunduğumuz kişilerden normal prosedür dışında bir beklenti bu.
Sen olaylar karşısında verdiğin kendi tepkinle burada tepki verenlerin tepki derecesini niye karşılaştırıyorsun ki?
Kusura bakma sen benim arkadaşımsın ve rahat bir şekilde yazıyorum düşüncelerimi, zaten yüzyüzede bunları konuşuruz, sıkıntı yok yani.
Herkes kime nasıl davranacığının mukayesesini yapabilir, yani şöyle yaparsın böyle yapamazsın demek bence uygun olmuyor.
Görüşürüz.

E Burak madem biliyorsunuz bunları o zaman neden bu kadar duygusal beklentileriniz var bende onu anlamıyorum, Sen ben barbaros mücahit vs vs bizim duygusal beklentimiz olan dostlarımız zaten bildiğimiz atşe başında herşeyi paylaştığımız dostlarımız, bu yakınlığı herkesden beklemeyi ben çoktan bıraktım. Kimseyide suçlamıyorum beklentim ufak olunca. Size de tavsiye ederim.

çok şey yazdım sonra sildim yazdım sildim arkadaşlık bahane ticaret şahane isteyen istediğini yapsın sanane be erkan kardeş diyorsun öyle olsun (damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler ama ) kalın salıcakla

Kürşad şuçlama değil, zaten şuçlayamayız da. Çünkü bu bir şuç değil tabi. Herkes değilde Toyotacılar diyince bir yakınlık hissediyor insan. Muhabbet ettiğimiz< bir yerde çok önceden konuşulur diye düşünürdüm (35 araç Kürşad az değil çünkü). Neyse uzatmaya gerek yok.
Yine ateş başında dostlarla muhabbete devam....

Tempus' Alıntı:
E Burak madem biliyorsunuz bunları o zaman neden bu kadar duygusal beklentileriniz var bende onu anlamıyorum, Sen ben barbaros mücahit vs vs bizim duygusal beklentimiz olan dostlarımız zaten bildiğimiz atşe başında herşeyi paylaştığımız dostlarımız, bu yakınlığı herkesden beklemeyi ben çoktan bıraktım. Kimseyide suçlamıyorum beklentim ufak olunca. Size de tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR