Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,293
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Günaydın toyotacı arkadaşlar ihalelerden haberler şok şok flaş flaş
en çok aracı istanbuldan giden arkadaşlar almış ??? ??? en ucuza giden araçlar patlak motorlu 6000tl fiyatla satışa çıkan 10.500 tl :eek: :eek: :eek:diğerleri de 16.500 cıvarları gitmış ::smiley: ::smiley: duyurulur motor şaseden bakın almak isteyen arkadaşlar varsa patlaklara dikkat derim ben sonradan üzülmeyin MTA sitesinde 15 gün sonra bütün ihalede giden fiyatlar açıklanır ama ben önceden haber vereyim dedim toyotocularda paylaşım esas değilmi ;D ;D ;D

Etiketler

simurg2' Alıntı:
Tek kötü tarafı hidrolik direksyon olmayışı (klimaya 4 ileri sanzımana frenlerin kampana yada disk olmasına katlanılırda hidrolik direksyon olmamasına katlanılmıyo resmen kol kası yapıyon park etmek tam bir kabus oluyor )

günaydın arkadaşlar,

Biz rica edip bir tanesine bindik,öyle çok kas yapacak bir direksiyonu yok ama denildiği gibi 4 vites,2,4 düz dizel ön-arka kampana oluşu çok cazip değil... :(

[attachment=2]

IMG00173-20120103-1030.jpg

simurg2' Alıntı:
kürşat kardeş ilk ihale fiyatları hiçde ucuz değil 8.500 en düşük 11.500 de en yüksek fiyat ihaleye bu kadar saklanmasına(toyotacılrın topiğinde bile bir çok kişi aylar öncesinden bilmesine rağmen sen ben dışında olaydan bahseden olmadı ) karşılık antalya ankara istanbul doluşmuz 6 ay sonra birkaç eklemyle 30.000tl sahibindene çıkarlar

Bilgiyi veren yanlış vermiş ... Alanya grubundan kimse varmı idi bilemiyorum ama olsa haberim olurdu.Antalya dan 3 kişi idik. İhale bilgisini pazartesi günü ben aldım buradan 2 arkadaşa söyledim onlarla birlikte ihaleye "gittik" araçlara baktık,birine daha önceki mesajda dediğim gibi bindik,hoşumuza gitmedi teklif dahi vermedik.!!!!!

Aynı gün bir 80 ihalesi vardı ona girdik olmadı..

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
4 ileri tam offroad arabasi olur

Doğrudur ... ama o motorla çok ta başarılı olacağını zannetmiyorum.. araçların helezonlu olması dışında bize cazip gelen herhangi biryok tu :(

bahsedilen fiyatlarla alıcı bulsun ondan sonra ofrod aracı olur alıcılar üzerlerine en az 5000 tl koyup vermeyi düşünüyorlarmış
şöyle bir hesap yaparsak
araç :17+5 : 22.000 eder
lastik jant ofrod için 33-35 lastık : 4 jantlar 4 te lastik
33-35 lastık için yükseltme kiti en :3,5-4
çürük çarık döşeme boya : 2
vinç tampon :
araç : 36.000 gibi ufak bir rakkam çıkıyor 2.4 düz dizel kuru direksyon klima yok bence yüksek offrodda 2,4 33-35 lastıkle nasıl yol alır çamura manda gibi yapışırmı ceylan gibi sekermi varın siz hesap edin.(4,0 benzinli 3f motorlular daha başarılı olur gibime geliyor)
en başta ilk alım maliyeti yüksek :20-22 (en fazla bu haliyle 15.000 etmeli ki yapılı şekilde size 20-25 e mal olsun)gerisi bana mantıklı gelmiyor.

Selam arkadaşlar,
Bu araçların ticaretini yapan arkadaşların ,ihaleyi duyurmamaları anlaşılır.
Daha önceden haberi olan arkadaşların bu ihaleyi neden daha önce duyurmadılar veye kimsenin haberi yokmuydu?
Şahsen benim alacağım bir adetti.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Alıp satıp para kazanmayı hedefleyen insanların hedef kitlesi zaten biziz abi adam kendi ticaretine taş koyarmı :smiley:

Bu arada araçların büyük kısmını tanıyıp bildiğimiz birileri aldı. İlerleyen zamanlarda araçları nasıl değerlendireceklerini öğrendiğimizde almak isteyenler ile onları buluştururuz.

vadili' Alıntı:
Selam arkadaşlar,
Bu araçların ticaretini yapan arkadaşların ,ihaleyi duyurmamaları anlaşılır.
Daha önceden haberi olan arkadaşların bu ihaleyi neden daha önce duyurmadılar veye kimsenin haberi yokmuydu?
Şahsen benim alacağım bir adetti.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Günaydın arkadaşlar ömer abi bu işin bilinmiş en çok ticaretini yapan herkesin bildiği ataman ticaret o bile araç alamamış var gerisini siz düşünün işin garibi camianın içinde aynı ateş başında yemiş içmiş arkadaşların bu olayı birbirlerine duyurmadan sessiz sedasız yapması ve herkes birbirini arıyor ilan çıkmış a öylemi ben zaten ihaledeyim kim olursa olsun hoş değil araç sayısı zaten 35 adet fiyatı kasmadan herkese yeterdi bu fayiş fiyatın bence tek sorumlusu toyotacıların kendisi fiyatlardan şikayet edenler kendileri ama bu işi yapan firsatını bulunca kendi arkadaşları ataman aynısını yapsa haklısınız onun işi o toyotacılar sözde bu karterleri kırmak dayanışma içinde olmak için bir araya geelmişti hikaye imiş (dün telefon geldi 70 kasa var alırmısın 16.500 fiyat araştırdık 6000 tl ye satışa çıkan motoru arızalı 10.500 alınmış aracı 16.500 satmaya pardon kakalamaya çalışıyorlar dedim ben almıyım alanada manı olmıyım )ticaret başka birşey arkadaşlar bunları nyaptığı ticaret değil düpedüz ...................

Tempus' Alıntı:
Alıp satıp para kazanmayı hedefleyen insanların hedef kitlesi zaten biziz abi adam kendi ticaretine taş koyarmı :smiley:

Bu işin ticaretini yapanlar eyvallah,ticaretini yapmayanlar haber vermezse onada eyvallah,kimse mecbur değil !
Herkes kendine yakışanı yapar.

Biraz üzüldüm açıkçası, çünkü iş bittikten sonra haberimiz oldu. Hayır 3-5 tane olsa tamam dicem ama 35 tane araç. Topu topu kaç kişiyiz şurda 10 mu 15 mi 20 mi? Herkese yeterdi. Bu durumda kimler aldı bilelim arkadaşlar, bilenler veya alanlar bilgi versin lütfen. Kimler kaçar tane aldı bunları. Bir tane alanlara eyvallah ama satmak için alanlar ? Kimler tüccar kimler binici bilelim derim ben.
Hayırlı uğurlu olsun , Allah içe sindirsin.

Bakkan' Alıntı:
Biraz üzüldüm açıkçası, çünkü iş bittikten sonra haberimiz oldu. Hayır 3-5 tane olsa tamam dicem ama 35 tane araç. Topu topu kaç kişiyiz şurda 10 mu 15 mi 20 mi? Herkese yeterdi. Bu durumda kimler aldı bilelim arkadaşlar, bilenler veya alanlar bilgi versin lütfen. Kimler kaçar tane aldı bunları. Bir tane alanlara eyvallah ama satmak için alanlar ? Kimler tüccar kimler binici bilelim derim ben.
Hayırlı uğurlu olsun , Allah içe sindirsin.
burak birilerinin cevabına bak herşey çok açık (almak isteyenler ile onları buluştururuz)

yuh yahu bu ne sinir en agrasiflik, olayla mevzuyla alakam yok sadece istanbuldan araçları alan insanları biliyorum, onlarda makul fiyata satarsa isteyenlerle tanıştırırz dedim. Demez olaydım ne haliniz varsa görün be

alanlar kim olduklarını açıklamadan açıklamak bana düşmez diye isim vermiyorum.

birileri olduk ya.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR